Tippmix stratégiák

Tudatos sportfogadás veszélyes stratégiák nélkül

 

A sportfogadás mindenkinek mást jelent. Van, aki csak hobbiból fogad, amikor van egy kis plusz pénze. Van, aki csak akkor játszik, amikor a kedvenc csapatát igazán esélyesnek látja. De akadnak olyan hozzád és hozzánk hasonló elszánt emberek, akik nyerni akarnak. Mi tudjuk, hogy a nyereséges fogadás nem csak a szerencse kérdése. Mielőtt rátérek a módszereinkre, nézzünk meg pár népszerű, ám rizikós fogadási szisztémát.

Neten terjedő fogadási stratégiák

Csak saját felelősségre! A sportfogadásban az a szép, hogy rengeteg stratégia van, és természetesen mindenki az általa használtra esküszik. Nézzünk is meg néhányat csak, hogy képbe kerülj a különböző módszerek milyenségével.

Martingale-módszer

Hallottál már Martingale-módszerről? Mi azt mondjuk, hogy tényleg csak azoknak való, akiknek feneketlen a pénztárcájuk (és szeretnék kiüríteni azt :/). Ha Te még nem ismernéd, akkor bemutatjuk miről is szól ez a módszer. A lényege, hogy az 1 egységnyi összeggel elkezdett a fogadás sorozatot és minden alkalommal megduplázod a tétet egészen addig a pontig, amíg nem nyersz, majd újra kezded. Nézzünk egy példát a jobb érthetőség kedvéért: 1+2+4+8+16+32+64+128+256+512 = 1023 egységnyit veszítettél, de mondjuk a következő alkalommal már nyersz, akkor 2046 egységnyit nyertél, ami visszahozza az eddigi veszteségeidet. De mivel az adott pontig 2045 egységnyi volt a veszteséged végeredményben csak 1 egységnyit nyertél. Így sokat kockáztattál a kevés nyereségért. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet tudni hány játék kell a nyeréshez.

Döntetlen stratégia

Döntetlen stratégia hasonló a Martingale-módszerhez, hiszen ugyan úgy duplázni kell a téteket, mint az előző esetben, azonban itt minden egyes alkalommal azt kell megadnunk, hogy döntetlent játszik majd a csapat, akkor örülünk, ha ez így is lesz. Ezt is abban az esetben ajánljuk, ha jó sok felesleges pénzed van, hiszen ez a duplázós módszer nem egy pénztárcabarát megoldás. Ha mégis erre adnád a fejed javaslom, hogy előtte jól nézd meg, hogy melyik csapatot fogod választani, milyen arányban játszottak eddig döntetleneket, és kikkel kerülnek össze a közeljövőben. Ehhez a stratégiához ajánlott nagyon jól érteni az adott sportághoz!

Saját magad elleni fogadás

A másik eszement „stratégia” (már ha ezt valóban lehet annak nevezni) az azon az egyszerű elven alapszik, hogy mindenhol arra teszel, amire egyébként nem tennél. Azaz, ha az egyik csapatnál úgy gondolod, hogy sok gól lesz, akkor fogadj az ellenkezőre és így tovább.

Páros-páratlan stratégia

Ebben az esetben arra kell fogadást kötni, hogy páros vagy páratlan lesz a végkimenetele a mérkőzésnek. Ez kicsit olyan, mintha a rulett asztalon mindig csak a pirosra tennénk. Természetesen itt is emelni kell a téteket addig, amíg nem nyerünk.

Ennyit a különböző módszerekről.

Profi sportfogadás elemzett tippekkel

Tőlünk nagyon ritkán olvashatsz ilyet, de a fenti módszereket nem tippeknek szántuk. Abban az esetben, ha teljesen kezdő vagy a sportfogadásban, és a fent olvasottak mégis felcsigáztak, kérlek inkább olvass tovább, és a cikk végéig semmiképpen ne dönts!

A profi sportfogadás igenis tanulható. Vannak olyan stratégiák és azoknak a kombinációi, amik valóban jól működnek. Ezekhez általában érteni is kell a sporthoz, hiszen ismerni kell az adott csapat, játékos paramétereit, és esélyeit az ellenfelekkel szemben. Azonban ezt a tudást nem lehet néhány nap alatt elsajátítani. A profiknak évekbe tellett eljutni odáig, hogy több nyertes fogadásuk legyen, mint vesztes, és valóban megérje a befektetett energiát. Éppen ezért hoztuk létre az oldalunkat. Mert szeretnénk Neked is megspórolni ezt az időt, és segíteni abban, hogy már az első néhány alkalommal pozitívan gyere ki egy fogadásból.

Ez azért is nagyon fontos, mert az interneten található stratégiák zöme nagyon rizikós. Részben azért, mert rosszak. Ne halmozd a veszteségeidet csak azért, mert vakon ragaszkodsz egy stratégiához, amiről valaki azt állította, hogy tuti tipp! Aki 100%-os sikert ígér, az hazudik! Egy profi soha nem állítaná, hogy a tippje biztosan jó. Ezt mi se állítjuk, azonban a jó tippmix és fogadási stratégiáinknak köszönhetően nagy százalékban bejönnek a tanácsaink. 

Ismerd a sportot, és ismerd a csapatot is

A rendszeres fogadókat két táborra lehet osztani. Az egyik csoportot azok képviselik, akik a sportág szeretete miatt fogadnak, a másikba azokat sorolhatjuk, akiket a pénz motivál. Ha Te inkább a második csoportba tartozol, akkor biztosan nem ismered semelyik sportág, semelyik csapatát sem igazán. Ez pedig hátrányt jelenthet számodra.

De itt jövünk mi a képbe!

Folyamatosan figyeljük a csapatokat, elemezzük a játékokat, stratégiákat állítunk fel és azon dolgozunk, hogy megalkossuk a nyerő taktikákat. Segítünk, hogy ne kövesd el az általános kezdő hibákat.

A sportfogadásoknál a kezdők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy azt a csapatot teszik meg nyertesnek, akinek már ismerik a nevét. Lehet, hogy hallottad már a nevét, és akkoriban jól is szerepelt, de ez nem azt jelenti, hogy ebben az esetben is Ők lesznek a nyertesek.

Számos olyan meccs, mérkőzés van, aminek a végeredménye borítékolható. Ilyenkor a szorzók is e szerint alakulnak, azaz túl nagyot kell kockáztatni az elenyésző nyereségért. Mert, hogy a biztos meccs, futam, mérkőzés kimenetele is okozhat meglepetést. Akkor meg a minimális nyereségért befektetett pénzt veszteségként könyvelheted el. Az a néhány száz forint nem ér ennyit…

A sportfogadás nem csak szerencsejáték

Nagyon sokan kedvelik a lottót, a kaparós sorsjegyeket, mert itt semmi más dolgunk nincsen, csak a szerencsére bízni magunkat. Éppen ezért nagyon kevés esélye van annak, hogy nyerünk. Ha mégis így alakul már néhány ezer forintnak is nagyon kell örülni. De a Tippmix az más. Vagyis más, akkor ha másképp csinálod. Itt is lehet csak a vakvilágba tippelgetni. Ebben az esetben hasonlóan gyenge esélyekkel indulsz, mint a lottónál. Azonban nagy különbség, hogy a sportfogadás művészete tanulható. Minél többet tudsz (vagy jobb tippeket kapsz), annál nagyobb százalékban lesznek pozitív kimenetelűek a fogadásaid.

Mi már sok éve foglalkozunk sportesemények elemzésével, Tippmix stratégiák készítésével, így nem kevés tapasztalat gyűlt össze a csapatunkban. Mindezt szeretnénk megosztani Veled is napi, heti szinten. A Tippmesterek weblapunk főoldalán napi és heti ingyenes tippeket is megosztunk, ezért érdemes naponta visszatérned.  

Az interneten böngészve rengeteg féle fogadási stratégiával találkozhatsz, azonban ezeknek a többsége nem működik. Egy nagy részük csak akkor használható, ha az embernek rengeteg pénze van, amit szeretne ilyen formán kockára tenni. Egy másik részét pedig lelkes sportfogadók találtak ki, és terjesztik mindenütt. Nem tagadjuk, hogy vannak köztük jók, azonban csak nagyon ritkán találkoztunk eddig valódi gyöngyszemekkel. Természetesen ezeket megosztjuk Veled is. Csatlakozz hozzánk, hogy a sportfogadás ne csak egy szerencsejáték, hanem egy jó befektetés legyen számodra!

 

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
1:0 lett a vége akkor 1.5 gól és hazai nyert?
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
kétesélyes fogadás

A kétesélyes fogadások esetén két lehetésges eredmény van, de csak az egyik helyes! Ez a fogadás olyan sportágakba fordul elő, amelyikben nincs döntetlen például: Baseball

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.