TIppmix tippem vb-re 3. nap

fönök, 2022. 11. 22.

tippmix tippek Vb-re 3.nap

Tippmix tippem: Argentina sima Győzemet várok
Argentína veretlenül kvalifikálta magát a világbajnokságra, miután második helyen végzett a CONMEBOL tabellán, Brazília mögött. A 18. világbajnokságon indulnak, és korábban kétszer is megnyerték, 1978-ban és 1986-ban, de utoljára 2018-ban jutottak be a 16 közé, és vereséget szenvedtek a későbbi győztestől, Franciaországtól. Szaúd-Arábia a selejtezőcsoport élén végzett, ezzel megpecsételve helyét a soron következő tornán. Ez lesz a hatodik világbajnoki szereplésük, utoljára 2018-ban. Az első világbajnokságon való szereplésükkor bejutottak a 16 közé, ami a mai napig a legjobb helyezésük a tornán.
Argentínának nagyon erős csapata van, és elvárható, hogy itt kényelmesen nyerjen, különösen mint az egyik favorit az egész tornán.
Mexiko- Lengyelország:
Mexikó másodikként kvalifikálta magát a világbajnokságra a CONCACAF tabellán, csak gólkülönbséggel lemaradva Kanadától. A 17. világbajnokságon vesznek részt, ez lesz a 8. zsinórban. Legjobb helyezésük a negyeddöntő volt, amelyre kétszer, 1970-ben és 1986-ban jutottak.Lengyelország bejutott a világbajnokságra, miután a selejtezőcsoportban Anglia előtt végzett, majd a rájátszás döntőjében Svédországot legyőzte még márciusban. Ez lesz a 9. világbajnokságuk , és abban reménykednek, hogy 2018-ban továbbjuthatnak a csoportkörben. Kétszer is a harmadik helyen végeztek, 1974-ben és 1982-ben.Ez valószínűleg szoros lesz, de a mérkőzésen várok minimum 2 golt igy a sportfogadási tippem 1.5 gol felett.

DÁnia Tunézia:
Az EURO 2020 elődöntőse Dánia Tunéziával mérkőzik meg a világbajnokság első fordulójában. Dánia folytatni akarja a lendületet, különösen, hogy Christian Eriksen szerencsére a keretük tagja lesz ezen a tornán, miután szívleállást szenvedett a
legutóbbi tornán. Dánia várhatóan a csoportkörből kvalifikálja magát, és ha a csapatuk minőségét nézzük, láthatjuk, hogy ez elvárható tőlük. Az első Tunézia elleni meccsük olyan meccs lesz, amelyet a győzelemre várnak, különösen akkor, ha nem csak a csoportból szeretnének továbbjutni, hanem még a csoport élére is kerülni, remélve, hogy így könnyebben ellenfelet kapnak. Ami Tunéziát illeti, a D-csoportban várhatóan küzdeni fognak. Dánia és Franciaország ellen tisztességes gólszerzésre, valamint a másik csoport leggyengébb ellenfelével, Ausztráliával szembeni esetleges győzelemre vágynak.
TIppmix tippem Dán sikert várok

.Franciaország-Ausztália: A világbajnoki címvédő Franciaország Ausztrália ellen lép pályára a csoportkör első fordulójában. A franciák a játék elsöprő favoritjai, minőségi játékosokkal, akik soraikban az európai labdarúgás legfelső szintjén szerepelnek. Franciaország azzal a céllal indul a tornán, hogy Olaszország és Brazília után csak a harmadik ország legyen, amely megtartotta a trófeát.Ausztrália a Peru elleni ideges büntetőpárbaj révén kvalifikálta magát a világbajnokságra, de zsinórban ötödik vb-jén szerepel majd. A legutóbbi három alkalommal nem sikerült kijutniuk a csoportból, csak 2006-ban jutottak a 16 közé.Tekintettel az osztálybeli szakadékra, az ausztrálok kalitkás teljesítményét láthattuk, és azt várjuk, hogy Franciaország kihasználja ezt, és kényelmesen megnyeri a meccset.Tippmix tippem Franciaország nyer. Ne feledjétek mindennap Sportfogadási tippekkel várunk titeket.

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
tippmix tippek

Oldalon Mindennap tippeket adunk amit sokan tippmix tippeknek neveznek

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.