TIppmix tippek vip részleg 13/13 nyertes nagytétes 5/4 nyertes szériában pénteki elemzéseim!

fönök, 2023. 01. 19.

TIppmix tippek vip részleg 13/13 nyertes nagytétes 5/4 nyertes szériában pénteki elemzéseim! 

Az éllovas Bayern impozáns, 24-5-ös gólkülönbséggel nyerte meg legutóbbi hat bajnokiját 2022-ben, ezzel megszerezte a tabella élmezőnyét, és négy ponttal előrébb került.
13 veretlen meccs az összes versenyszámban, a harmadik helyen álló Lipcse a legjobb hazai mérleggel rendelkezik a Bundesligában, és zsinórban hat győzelmet aratott, és ezzel lezárja a 2022-es évet.
A Leipzig mindössze egyszer nyert a Bayernnel vívott 15 találkozón, de ez nem könnyíti meg a Bajnokok dolgát, és a döntetlen sem lenne meglepetés a 2023-as függönyemelőben.
Tippmix tippem 2.5 gól felett!


10. helyen álló Chelsea Anfieldre utazik, hogy megmérkőzzön a Liverpoollal, közvetlenül felette a 9. helyen.
Ez az első találkozás a két fél között az elmúlt szezonban a bajnokságban, a Carabao-kupában és az FA-kupában lezajlott négy lüktető meccs után. A Liverpool az összes sorozatot tekintve három meccsből álló sorozatot győzelem nélkül zárta le a Wolves legyőzésével az FA-kupa harmadik fordulójában. Darwin Nunez az utolsó két meccs kihagyása után térhet vissza.
A Chelsea a múlt hétvégén legyőzte a Crystal Palace-t a Premier League-ben, miután sorozatban három vereséget szenvedett minden sorozatban. Az új szerzemény, Mykhailo Mudryk a Blues csapatával edz, és a Liverpool ellen debütálhat a Chelsea-ben. Joao Felix továbbra is kimarad a múlt heti Fulham elleni piros lapja után.
Mindkét csapat távol áll a megszokott önmagától, de egy magas színvonalú találkozóra számíthatunk az Anfielden, amelyet mindkét menedzser nagyon szeretne megnyerni.
Tippmix tippem mind2 csapat szerez gólt!


A Mallorca szegényes hetet élt meg, miután 1-0-ra kikapott az Osasunától a bajnokságban és a Real Sociedadtól a Király-kupában. A 10. helyre zuhannak a LaLiga tabellán, és elvesztik az élen haladó csapatokat, a kilencedik Rayo Vallecano pedig négy ponttal előzi meg.
A Celta Vigo fontos 1-1-es döntetlent ért el a jó formában lévő Villarreal ellen, így kiesett a kieső zónából. Jorgen Strand Larsen a 68. percben egyenlített, miután csapata a meccs elején hátrányba került. A Celta immár az utolsó három bajnoki meccsén veretlen, ami a szezon legjobb futása.
Amikor a két fél legutóbb márciusban találkozott egymással, a Celta hétgólos thrillert nyert, miután Aspas 97. percben büntetőt lőtt, így csapata 4-3-ra nyert.
Tippmix tippem 2.5 gól alatt

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Háromesélyes fogadás

A háromesélyes fogadásoknál három lehetséges eredmény van, de csak az egyik helyes! Egyszerű példa: labdarúgó mérkőzésen három végeredmény lehet: Hazai, Vendég, Döntetlen

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.