tippmix tippek szombatra 2023.05.20

fönök, 2023. 05. 19.

A Nottingham Forest szombat este az Arteta's Arsenalt fogadja a City Groundon.
Steve Cooper Forest csapata ebben a szezonban két teljesen különböző csapat volt itthon és a vendég pályán. 2023-ban mindössze háromszor veszítettek hazai pályán, a legutóbbi kettőjüket pedig megnyerték. Ezzel éles ellentétben 2023-ban mindössze egyszer nyertek idegenben.
Az Arsenal az utóbbi időben nehéz helyzeten ment keresztül, hiszen a legutóbbi hét Premier League-meccséből mindössze kettőt nyert meg. Könnyedén megverte őket a Brighton a múlt hétvégén az Emiratesben.
Az Ágyúsok 5-0-ra verték meg a hazai csapatot , amikor októberben a felek összecsaptak az Emiratesben, és a múlt heti Brighton elleni csúszás ellenére az Arsenal valószínűleg itt tér vissza a nyertes útra.
Tippmix tippek Arsenal nyer
Tippmix kódja 01776 V


A Celtic a St Mirren csapatát fogadja úgy, hogy mindkét fél az első hat hely ellentétes végén található az idei skót Premiership tabellán.
A bajnok Celtic az egész szezonban csak a második bajnoki vereségét szenvedte el, egyik vereségét pedig a hétvégi ellenfél ellen vívja Paisley-ben, a második helyezett Rangersnek már nincs esélye az első helyre . A korábbi 106-os pontrekordot már nem lehet megdönteni, de a Hoops szívesen elérné a tripla pontokat, hiszen már több mint 100 gólt szerzett a szezonba.
A St Mirren reményei, hogy az európai labdarúgás Renfrewshire-be kerüljön, nagy csapást mértek, mivel múlt szombaton kétgólos előnyt adtak el a Hearts ellen. Ha kitartottak volna, Hibs és Hearts nyakába lehettek volna, de ehelyett három és négy pont hátrányban vannak. Nehéz feladat eredményt elérni Glasgow keleti végén, de ha ezt megteszik, európai álmuk érintetlen marad.
A szezon utolsó előtti bajnoki mérkőzésén Celtic győzni szeretne.
TIppmix tippek a meccsre 1.5 gól felett és Celtic nyer!
tippmix kódja 21318


A Liverpool hétfő esti 3-0-s Leicester-győzelme hét meccsre növelte győzelmi sorozatát, miközben a Vörösök megőrizték késői hullámát a legjobb négy közé jutásért. A cikk írásakor többet játszottak, mint a Manchester United és a Newcastle, de csak egy ponttal maradtak le a Bajnokok Ligája helyétől.
Az Aston Villa hazai győzelmet aratott a Tottenham ellen a múlt hétvégén, de idegenben hatszor nyert egész szezonban, ami nem jó előjel a Liverpool ellen
Tekintettel a Liverpool burjánzó formájára és a Villa gyengébb idegenbeli formájára, a házigazdáknak be kell szerezniük a zsákmányt az izgalmasnak ígérkező meccsen.
TIppmix tippek 2.5 gól felett
tippmix kódja 01658

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212408.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Tuti!

Bármilyen fogadás, amely nagyon kis eséllyel veszít.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.