TIppmix tippek keddre és szerdára

fönök, 2023. 01. 09.

Tippmix tippek Manchester nyer
A Manchester United azután lép pályára, hogy pénteken kiütötte a Premier League-ben szereplő Evertont az FA-kupából, ahol 3-1-re nyert. A Ligakupa utolsó fordulójában 2-0-ra legyőzték a Burnley-t, így bekerültek a negyeddöntőbe a Charltonnal.
A Charlton, az egyetlen londoni csapat maradt a Ligakupában, és a versenyben a legalacsonyabban rangsorolt csapat. Ebben a szezonban a Ligakupában játszott négy meccsükből kettőben kiestek a sajátjuknál magasabb osztályú csapattól, köztük a bajnokságban szereplő QPR-ből és a Premier League-ben szereplő Brightonból.
Tekintettel a hazai előnyre, ezen a meccsen a United nyernie kell.
Tippmix tippem manchester United nyer


A Newcastle-t szombat este kiejtette az FA-kupából a League One-ban szereplő Sheffield Wednesday, és a Szarkák immár háromszor nyeretlenek az összes versenyben. A Boxing Day-en azonban 3-0-ra legyőzték a Leicestert.
A Foxes egy három meccsen át tartó vesztes sorozatot 1-0-ra megnyert Gillingham ellen az FA-kupában szombaton, amit a keddi St. James' Parkba tartó utazás előtt morális erősítésre fognak használni.
A Newcastle megnyerte a páros legutóbbi találkozóját a St. James' Parkban, ezzel 2-1-es győzelmet aratott, a Szarkák pedig jó ár-érték arányban foglalják el helyüket a Carabao-kupa elődöntőjében.
Tippmix tippek New castle nyer


A Southampton szombaton 2-1-re legyőzte a Crystal Palace-t, így bejutott az FA-kupa negyedik fordulójába. Kiütötték a Lincoln Cityt, így 2-1-re nyertek a Ligakupa negyeddöntőjében.
A Manchester City három nap leforgása alatt kétszer is legyőzte a Chelsea-t, először a Premier League-ben, vasárnap pedig az FA-kupában, ahol 4-0-ra győzött. Az utolsó fordulóban kiütötték a Ligakupa jelenlegi tulajdonosát, a Liverpoolt. City itt valószínűleg kiérdemli a helyét az elődöntőben.
TIppmix tippek Manchester city nyer


A Nottingham Forest az FA-kupából való kilépést kívánja maga mögött hagyni, miután a hétvégén 4-1-re kikapott a Championshipben szereplő Blackpooltól. A Ligakupa utolsó fordulójában 4-1-re legyőzték a Blackburnt, így bejutottak a negyeddöntőbe.
A Wolves a hétvégén 2-2-es döntetlent játszott az FA-kupában az Anfielden a Liverpool ellen, így sikerült újrajátszani. A Gillingham elleni 2-0-s győzelem révén bejutottak a Ligakupa negyeddöntőjébe.
Ez a meccs valószínűleg szoros lesz, Tippmix tippek a mecsre döntetlen vagy vendég és külön 2.5 alatt

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Kombinált fogadás

Ha egynél több mérkőzésre fogad egy szelvényen az kombinált fogadásnak nevezzük! A kombi fogadásnál a mérkőzés odszai összeszorzódnak! A kombiált fogadást csak akkor nyerheti meg ha minden tipp egyenként helyes volt!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.