Tippmix tippek Inter Milan illetve Manchester City Real Madrid bl elödöntőre

fönök, 2023. 05. 15.

Tippmix tippek Inter Milan illetve Manchester City Real Madrid bl elödöntőre
Milan Skriniar és Dalbert továbbra is hiányzik az Interből.
Simone Inzaghi valószínűleg ugyanazt a XI-t fogja nevezni, aki az AC Milan elleni első mérkőzésen kezdett.
Az AC Milan idegesen vár Rafael Leaóra, a portugál válogatott játékos pedig továbbra is kétséges a Rossoneri számára
Rade Krunicot, Junior Messiast és Alessandro Florenzit értékelik hogy kezdhet e, de Ismael Bennacert kizárt hogy játszani fog.
Az Inter hét meccsre meghosszabbította győzelmi sorozatát a Sassuolo elleni 4-2-sikerrel a hétvégén. A Nerazzurri előnyben van az első meccsen, miután a múlt héten 2-0-ra nyert.
Ezzel szemben az AC Milan a Derby della Madonninába indul, miután az utolsó öt méekőzéséből egy győzelmet aratott. A kiesés veszélyével küzdő Spezia 2-0-s veresége azt jelenti, hogy egymás elleni küzdelmes mérkőzéseket veszítettek el, és mostanra nem sikerült megnyerniük a legutóbbi nyolc meccsükből hetet, amelyen ők a vendégcsapat.
Az Inter sokkal jobb formában van, mint riválisa, és kedd este és tovább kell jutniuk.
TIppmix tippek a meccsre 1.5 gól felett! És Inter jut tovább

Tippmix tippek Manchester City Real Madrid meccsre!
Nathan Ake továbbra is kétségbe vonja a Manchester City hogy játszhat e szerdán, de ő az egyetlen sérülési gondja a hazai csapatnak a Real Madrid elleni második mérkőzés előtt.
Pep Guardiola pihentetett néhány kulcsembert a vasárnapi Everton 3-0-s győzelméhez, Kevin De Bruyne, Jack Grealish, John Stones és Bernardo Silva pedig a kispadon kezd, és a kvartett várhatóan visszatér a kezdő XI.
Guardiola ugyanazzal a XI-vel mehet, mint a múlt héten a Bernabeuban.
Ferland Mendy a hétvégén visszatért a pályára, és majdnem két hónap után először lépett pályára, Carlo Ancelotti azonban három kulcsjátékos erőnlétén izzad itt.
Karim Benzema, David Alaba és Rodrygo kétségbe vonják, hogy kihagyták a hétvégi Getafe elleni 1-0-s győzelmet.
A trió edzettségétől függően Ancelotti ugyanazzal a XI-vel mehet, mint ami Madridban indult.
A Manchester Citynek csak egyet kell megnyernie a hátralévő három meccséből, hogy megnyerje a Premier League-címet, így a Bajnokok Ligájára összpontosíthatja erőfeszítéseit. Múlt héten Madridban 1-1-es döntetlent játszottak, de ez azt jelenti, hogy a legutóbbi 18-ból mostanra csak kettőt nem sikerült megnyerniük minden versenyszámban.
A Real Madrid az utóbbi időben következetlen volt, a legutóbbi hatból csak hármat nyert meg, bár ezek közül az egyiknél a hónap elején sikerült megszereznie a Király-kupát. A Los Blancos látta, hogy a rivális Barcelona felemelte a La Ligát vasárnap este, így ismét megpróbálják megszerezni a Bajnokok Ligája dicsőségét, hogy enyhítsék a a bajnokság fájdalmait.
A Bajnokok Ligája a Real Madrid kenyérkereső versenye, de a Manchester City csapatához utaznak, amely 2023-ban mind a 15 meccsét megnyerte az Etihadon. Sok múlik azon, hogy Pep Guardiola úgy dönt-e, hogy túlgondolja-e a taktikáját. jól csinálja, akkor a Citynek be kell szereznie Bajnokok Ligája döntős helyét. Sok gólos mérkőzést várok.
TIppmix tippek mind2 csapat szerezgolt
Minden meccsünk megjátszható tippmix.hu oldalon illetve Mindennap ingyenes tippekkel várunk titeket www.tippmesterek.hu

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
kétesélyes fogadás

A kétesélyes fogadások esetén két lehetésges eredmény van, de csak az egyik helyes! Ez a fogadás olyan sportágakba fordul elő, amelyikben nincs döntetlen például: Baseball

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.