TIppmix Tippek hétfői spanyol illetve Portugál bajnokságra+

fönök, 2023. 01. 15.

Tippmix tippek Cadiz Elche meccsre
A Cadiz létfontosságú győzelmet aratott a Valencia ellen az utolsó meccsén, hogy lépést tartson a többi csapattal a kiesésért. Ruben Alcaraz megszerezte a meccs egyetlen gólját a kilencedik percben, ezzel megszerezte csapatának mind a három pontot. A Cadiz továbbra is az alsó háromban van, de három ponttal van lemaradva a 12. Gironától.
Az Elche döbbenetes kampánya folytatódik: a Celta Vigo elleni 1-0-s vereség azt jelenti, hogy 16 meccs után továbbra is nyeretlen a bajnokságban. Iago Aspas gólja az ötödik percben elég volt a Celtának a győzelemhez, de a helyzet még rosszabbra fordult, mivel Bigast a 91. percben kiállították. Az Elche immár négy piros lapot szedett a legutóbbi három mérkőzésén.
Amikor a két fél legutóbb találkozott a tavalyi szezon végén, a Cadiz 3-0-ra nyert Negredo, Sobrino és Lozano góljaival. Elche ezen a napon piros lapot is kapott Ezequiel Ponce ellen.
Tippmix tippem 2.5 gol alatt


Tippmix Tippek Empoli Sampdoria meccsre
Az Empoli sokkolóan tért vissza Rómában a múlt héten, amikor 2-2-es döntetlenre kényszerítette a házigazdákat egy késői támadásnak köszönhetően, miután az egész meccsen alig alakított ki helyzeteket.
Másrészt a pozitív kezdés ellenére a 10 fős Sampdoria vereséget szenvedett, végül kikapott a Napolitól.
A legutóbbi három meccsén veretlen Empoli győzelme azt jelentheti, hogy 13 pontra kerül az alsó háromtól, ami hatalmas eredmény lenne a szezon első felének vége felé közeledve.
Tippmix TIppem hazai csapat nyer


A Gil Vicente FC kapu előtti eredménytelensége megakadályozta, hogy pontokat szerezzenek az Estádio do Bessa-ba való utazásuk során, mivel végül 1-0-ra kikaptak a Boavista FC-től. Hétfőn győzelemmel próbálnak kikerülni az utolsó háromból.
A Vitória SC-t a rivális SC Braga kiejtette a Portugál Kupából, miután öt perc leforgása alatt kétgólos előnyt dobott el. Ez azután történt, hogy csalódást okozó 0-0-s döntetlent játszott a Rio Ave FC-vel a bajnokságban, így várhatóan alacsony lesz az önbizalma.
Ezt szem előtt tartva nem lenne meglepő, ha a Gil Vicente FC hétfőn visszatérne a győzelemhez.
TIppmix Tippem Hazai vagy döntetlen

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212373.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Kombinált fogadás

Ha egynél több mérkőzésre fogad egy szelvényen az kombinált fogadásnak nevezzük! A kombi fogadásnál a mérkőzés odszai összeszorzódnak! A kombiált fogadást csak akkor nyerheti meg ha minden tipp egyenként helyes volt!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.