Tippmix tippek február 2.-ra

fönök, 2023. 02. 01.

ÉVben 1 hónap alatt sikerült elérnünk az 1 millió oldal megtekintést és már 32000 aktiv tagunk van aki mindennap velünk tart. előző hónapban a VIp részleg sikerült a legjobban . 2016 óta mindennap ingyenes illetve VIp tippekkel várunk titeket!

Tippmix Tippek csütörtökre:
A Kayserispor legutóbb 4-2-re verte az Istanbulsport. Atan szerint egy borzalmas első félidő után kemény szavak hangzottak el az öltözőben, amire játékosai nyilvánvalóan jól reagáltak. A fiatal menedzser elmondta, hogy szerinte csapata legnagyobb problémája az, hogy korán kap gólt , és így a meccs közben az eredményt kell üldöznie. Tehát viszonylag konzervatív és alacsony tempójú játékkezdés várható
A Basaksehir legutóbb 2-0-ra verte a Konyasport. Belozoglu csapata az első sípszótól az utolsóig kényelmesen érezte magát, és teljesen megérdemelten nyert. A csapat mélysége és a tehetséges nevek jelenléte a kispadon azt jelenti, hogy még akkor is, ha a dolgok nem Basaksehir szerint alakulnak, Belozoglu néhány változtatással megváltoztathatja a játék menetét. A tehetséges támadók közül egy vagy több valószínűleg három pontot hoz itt Basaksehirnek.
Tippmix Tippem vendég vagy döntetlen


Az Adana Demirspor legutóbb 2-1-re legyőzte a Sivassport. Montella örült a győzelemnek, mivel Sivas valóban nehéz idegenbeli mérkőzés volt. Az elkövetkező években az Adana Demirspor szeretné megismételni Basaksehir sikerét, és megszerezni első bajnoki címét, ezért az igazgatóság sokat fektet a csapatba. A cél az, hogy olyan csapatot hozzunk létre, amely nem riad vissza attól, hogy bárkit megverjen, és különösen a Nagy Négyest megelőze . Élénk, támadás-orientált megjelenítésre számíthatunk a házigazdáktól.
A Fenerbahce legutóbb 5-1-re legyőzte a Kasimpasát. Annak ellenére, hogy lemaradtak, soha nem veszítették el az összeállításukat és a ragyogó teljesítményüket, különösen Guler és Valencia hozott nekik három pontot. Jézus még mindig nem teljesen elégedett védői teljesítményszintjével, különösen azért, mert szükségtelen kockázatot vállalnak, és koncentrációs zavaroktól szenvednek.
Mindkét csapat jónéhány helyzetet teremt itt, és esetleg többször is felkerül az eredményjelzőre. A Fenerbahce a jobb oldal, de Montella csapata kemény dió, főleg hazai pályán.
TIppmix Tippem 2.5 gól felett!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212373.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Első gól szerző

Ez a fogadás arra irányul, hogy ki szerzi az első gólt egy futballmérkőzésen.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.