Tippmix tippek február 11.-re

fönök, 2023. 02. 07.

Tippmix tippek hétvégére
Napi DUpla 3/3 nagytétes részleg 4/3 nyertes formában van hétvégére három elemzéssel készültem nektek! Természetesen tippmixen is fogadhatóak a meccsek
Az Arsenal egymás utáni vereségekkel lépett pályára, miután kiesett az FA-kupából a Manchester City ellen, majd a hétvégén kikapott az Evertontól. Mindkét vereséget idegenben szenvedték el, és egyetlen hazai vereségüket ebben a szezonban , míg a Premier League-ben nyolc győzelmet és egy döntetlent értek el hazai pályán ebben a szezonban.
A Brentford 2023-ban a Premier League egyik legjobb formájaban van, utoljára az Aston Villától október végén elszenvedett 4-0-s veresége volt. Azóta 19 pontot gyűjtöttek a lehetséges 27-ből, bár a szezon kezdete óta eltelt tíz idegenbeli bajnoki meccsükből csak kettőt nyertek meg.


Az Arsenal kétségbeesetten szeretne visszatérni a győzelem útjába, különösen a Manchester Cityvel az ezt követő következő meccsén, ezért számítson rá, hogy itt megszerzik a győzelmet.
TIppmix TIppem Arsenal nyer!
A West Ham mindössze egy győzelmet aratott a legutóbbi kilenc Premier League-mérkőzésén, bár az utolsó meccsén pozitív pontot szerzett idegenben a Newcastle ellen, november eleji Southampton óta az első csapat, amelyik Nick Pope-ot rúgta bajnokin.
A Chelsea legutóbbi hat meccsén csak egyszer nyert a Premier League-ben, az utolsó kettőt 0-0-ra döntetlenre játszotta. Október közepe óta nem sikerült bajnoki meccset nyerniük idegenben.
Tippmix tippek Hazai csapat nyer és külön 2.5 gol alatt


A Crystal Palace az utolsó hat meccsén nyeretlen, utolsó győzelmét pedig szilveszterkor aratta. Ebben a szezonban még otthon is küzdöttek, 11 Premier League-mérkőzésükből mindössze négyet nyertek meg a Selhurst Parkban.
A Brighton az elmúlt hetekben az egyik legjobb formában lévő csapat volt, és 2023-ban minden versenyszámban veretlen. A Premier League-ben legutóbbi négy idegenbeli meccsén is veretlen.
Bár a Seagulls a meccs favoritjának tűnik, legutóbbi hat találkozóján nem verte meg a Palace-t, kétszer is kikapott
TIppmix tippek Döntetlen vagy vendég!

Ne felejtsétek el mindennap ingyenes illetve vip tippekkel várunk titeket már 2016 óta mindennap.!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Mindkét csapat szerez gólt

Két lehetőségre lehet fogadni: Igen vagy Nem. Igen: Mindkét csapat szerez gólt csak akkor nyertes a tipp. Nem: csak az egyik csapat vagy az egyik se szerez gólt.Hosszabítás nem számít bele!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.