Tippmix tippek ÉV 331.nap összefoglalója és Hétfői Vb elemzésem

fönök, 2022. 11. 27.

elmúlt 331nap összefoglalója Sportfogadási tippek szempontjából  : napi Dupla 208 Sikeres  123 vesztes tippmix tippnél jár Diamond pedig 213 nyertes 139 vesztes tippnél tart  Nagytétes pedig 203 nyertes 128 vesztes tippmix tippnél mind a három részlegünk hatalmas +ban van   az évben.  Ne felejtéstek el az év minden napján sportfogadási tippekkel várunk titeket. Jelenleg nagyrészt világbajnokság meccseire illetve Kosárlabdára fogadunk. Idei évből még 34 nap van hátra kövessetek minket mindennap. TÖbb mint 6 éve mindennap TIppmix tippekkel várunk titeket. 

Holnapi Vb sportfogadási tippjeim: 

Portugália drámai módon beindult a 2022-es világbajnokságon, csütörtökön 3-2-re legyőzte Ghánát. Portugália egy győzelemmel a nyolcaddöntőbe kerül, és győzelemmel akár a csoportot is megnyerheti, ha a Dél-Korea és Ghána korábbi meccse döntetlenre végződik.
Uruguay 0-0-s döntetlent játszott Dél-Koreával egy olyan meccsen, ahol csak egy kaput eltaláló lövést sikerült elérnie. A második játéknapon nem kvalifikálhatják magukat a következő fordulóba, és nem eshetnek ki a világbajnokságból, de itt egy győzelem drámai utolsó napot jelentene, különösen attól függően, hogy mi történik a Dél-Korea-Ghána mérkőzésen.
Portugália lassan kezdett az első meccsén, az első gólt a 65. percben lőtték, Uruguay pedig nehezen összetörhető csapat lesz, és ezzel döntetlen is lehet a meccs. Tippem Portugália vagy döntetlen


Kamerun vereséggel kezdte a 2022-es világbajnokságot, 1-0-ra kikapott Svájctól. Ha itt veszít, Kamerun kieshet a világbajnokságról, ha Brazília elkerüli a vereséget a svájciak elleni meccsén.
Szerbia is vereséggel kezdte a csoportkört, Brazília ugyanis 2-0-ra verte őket csütörtök este. A vb-n is kieshetnek ennek a meccsnek a következtében, ha itt veszítenek Mindkét fél minőségi varázslatokat mutatott az első meccseken, és nem volt szerencsés, hogy nem szereztek legalább pontot. Ez a meccs mindkét fél számára kulcsfontosságú, de Szerbiának Nagyobb esélyt látok a győzelméhet


Brazília Szerbia elleni 2-0-s győzelemmel kezdte a csoportot, mindkét gólt Richarlison szerezte. Itt egy győzelemmel kvalifikálhatják magukat a nyolcaddöntőbe, amennyiben Szerbia el tudja kerülni a vereséget a Kamerun elleni meccsen.
Svájc is győzelemmel kezdett, Breel Embolo góljának köszönhetően 1-0-ra verte Kamerunt. A következő körben is helyet foglalhatnak, ha itt nyerni tudnak, Kamerun pedig el tudja kerülni a vereséget a Szerbia elleni meccsen.
Ez a meccs valószínűleg szoros küzdelem lesz, de arra számíthatunk, hogy Brazília megszerzi a győzelmet.
Sportfogadási tippem Brazilia nyer

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212378.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Tőke!

Tőke! Mit értek tőke alatt? A rendelkezésre, sportfogadásra szánt pénzzünk összességét.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.