Tippmix tippek eb selejtezőre!

fönök, 2023. 11. 13.

Tippmix tippek eb selejtezőre!

Ciprus vs Spanyolország előrejelzések
Ciprus legutóbbi három meccsén legalább négy góllal veszített.
Spanyolország csak egy gólt kapott az utolsó öt meccsén.
Ciprus legutóbbi két meccsén 4-0-ra kikapott.
La Roja eye A csoport első helye
Spanyolország a legutóbbi válogatott szünetben megszerezte a kvalifikációt a 2024-es Európa-bajnokságra, de még mindig van tennivalója, ha meg akarja szerezni az első helyet az A csoportban.

Spanyol csapat hat selejtezőjéből ötöt megnyert, és jobb gólkülönbséggel vezet a második helyen álló Skócia elött . Kevés problémát jelenthet az újabb három pont megszerzése a mélyponton lévő Ciprus ellen.

Ciprus újabb verésre készült
A házigazdák mind a hét selejtezőt elveszítették, és közben mindössze két gólt szereztek. Szeptemberben 6-0-ra kikaptak Spanyolországban, csütörtökön pedig újabb súlyos vereség vár rájuk.

Legutóbbi három meccsükön legalább négy góllal veszítettek, és június óta nem kaptak gólt. Olyan spanyol csapattal találkoznak, amely legutóbbi öt meccsén csak egyszer kapott ki, és szeptemberben idegenben 7-1-re legyőzte Grúziát, ezt követően pedig Granadában 6-0-ra legyőzték Ciprust.

Jó értéknek tűnik Luis Enrique csapatának támogatása a -3-as hátrány fedezésére, míg a harmadik zsinórban elszenvedett ciprusi 4-0-s vereség jó előrejelzésnek számít.

TIppmix tippek Spanyolország gól száma több mint 2.5

Tippmix tippek:
Észtország vs Ausztria előrejelzések
Észtország legutóbbi négy 2024-es Eb-selejtezőjét pontszerzés nélkül veszítette el.
Ausztria a legutóbbi négy selejtezőmeccséből kettőt nullára nyert.
Az F csoportban még várni kell az első helyre
Ausztria már lefoglalta helyét a 2024-es labdarúgó-Európa jövő nyári csoport körére, de a legjobb hely még várat magára, és a nem túl félelmetes észt csapat ellen igyekeznek megerősíteni esélyeiket.

A házigazdák ebben a selejtezőidőszakban hat meccsen mindössze egy pontot szereztek, és az F-csoport utolsó helyén állnak, kétszer szereztek gólt, a másik végén pedig 18-at kaptak.

Könnyű győzelmet jósolnak Ausztriának
Ausztria a múlt hónapban legyőzte Azerbajdzsánt, és most csak egy ponttal van lemaradva a csoportelső Belgium mögött, és bejut az utolsó két meccsre. Legutóbbi négy Eb-selejtezőjükből kettőt nullára nyertek, és képesnek kell lenniük arra, hogy egy olyan észt csapat ellen vitorlázzanak tovább, amely az utolsó négy selejtezőjét pontszerzés nélkül veszítette el.

Tippmix tippek ausztria nyer és 2.5 gól felett!

Tippmix tippek:
Azerbajdzsán vs Svédország előrejelzések
Azerbajdzsán a legutóbbi kilenc hazai meccséből egyetlen egyet sem veszített el több góllal.
Svédország legutóbbi 12 idegenbeli meccséből kettőt nyert meg két vagy több góllal.
Azerbajdzsán egymás után 1-0-s vereséget vívott hazai pályán.
Azerbajdzsán korábban 5-0-ra kikapott Svédországban a 2024-es Európa-bajnokság kvalifikációs időszakában, de csütörtökön, amikor a svédek Bakuba látogatnak, sokkal szorosabbnak kell lennie.

Hat selejtezőmérkőzésből mindössze hét ponttal Svédország már kiesett a 2024-es Eb-re való indulásból, és olyan azerbajdzsáni csapattal néz szembe, amelyet nehéznek bizonyult megtörni saját szurkolói előtt.

A házigazdák legutóbbi két hazai mérkőzésük szűk 1-0-s vereséget szenvedett az F csoport első két csapata, Ausztria és Belgium ellen.
Tippmix tippek 2.5 gól alatt!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212845.67Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
tippmix tippek

Oldalon Mindennap tippeket adunk amit sokan tippmix tippeknek neveznek

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.