TIppmix TIppek Bochum vs Fortuna Düsseldorf meccsre elértük 500e oldal megtekintést

fönök, 2024. 05. 22.

TIppmix TIppek Bochum vs Fortuna Düsseldorf mérkőzésre!
Elértük a fél millió oldal megtekintést Májusba, Nem véletlenül választ minket ennyi ember hónapról hónapra gyere csatlakozz te is a legjobb tippmix tippeket tőlünk kapod már 10. éve.

Bochum vs Fortuna Düsseldorf előrejelzések:


A Bochum legutóbbi négy hazai bajnoki mérkőzéséből kettőn döntetlent játszott.
A Fortuna Dusseldorf legutóbbi kilenc idegenbeli bajnokijából ötön döntetlent ért el, köztük az utolsó kettőn is.
Bochum legutóbbi nyolc hazai mérkőzése közül hét meccsen is kapott illetve szerzet gólt. Fortuna Dusseldorf legutóbbi 10 idegenbeli bajnoki meccséből nyolcon is gólt rúgott.


Elemzés:
Szoros összecsapás várható, amikor csütörtök este a Bochum a Fortuna Dusseldorfot fogadja a Bundesliga feljutás/kiesés rájátszásának első részében.

A Bochum a 16. helyre csúszott az alapszakasz utolsó napján, amikor a Werder Brementől kikaptak, valamint az Union Berlin Freiburg elleni 2-1-es legyőzése azt jelentette, hogy a két fél helyet cserélt.

Bár az Undescendables becenevet viselik, a Bochum az elmúlt 25 évben többször is ugrált az első és a második osztály között, és 2011-ben a rájátszáson keresztül elveszítették a feljutást.
Mindkét csapat gólt szerezhet a rájátszásban:
A Fortuna Dusseldorf egyike annak a három alacsonyabb szintű csapatnak, amelyek rengeteg gólt kapnak és rúgnak is. Ezzel a játékkal megverhetik a Bochumot. Sokkal jobb formában érkeznek, hiszen az utolsó 11 idegenbeli meccsükből csak egyet veszítettek el – bár ezek közül jelentős számú döntetlen született.

Mindkét klub szoros meccsre számít a Castropher Strasse-n, kilátásai jónak tűnnek, mivel a Bochum a legutóbbi négyből kettőt döntetlent ért el hazai pályán. De a felek megfelelő BTTS-statisztikái is elég jók ahhoz, hogy mind2 csapat gólt szerezzen a mérkőzésen és nem mellesleg november óta egyik félnek sem volt gól nélküli meccse.
Tippmix tippek mind2 csapat szerez gólt.

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212845.67Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
kétesélyes fogadás

A kétesélyes fogadások esetén két lehetésges eredmény van, de csak az egyik helyes! Ez a fogadás olyan sportágakba fordul elő, amelyikben nincs döntetlen például: Baseball

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.