TIppmix tippek Bajnokok ligája döntőre Manchester City Inter

fönök, 2023. 06. 07.

Tippmix tippek Manchester City -Inter meccsre
Hiányzók :
Kyle Walker kisebb sérülés miatt kihagyta a keddi edzést, de jónak tűnik, hogy elkezdje ezt a meccset.
Pep Guardiola valószínűleg nem változtat túl sokat a Manchester United elleni hétvégi győzelemhez képest.
Nathan Ake nemrég tért vissza sérüléséből, és az FA-kupa döntőjének utolsó perceiben lépett pályára, de itt szerepelhet a kezdőben.
Henrikh Mkhitaryan a Bajnokok Ligája elődöntőjében szerzett sérülése miatt kiesett, de visszatérhet ezen a meccsen, ha elég fitt lesz ehhez.
Joaquin Correa vádlisérülése a Fiorentina elleni Coppa Italia döntőben szenvedett, ami azt jelenti, hogy továbbra is kétséges a meccs.
Milan Skriniar visszatért az Inter csapatába a Torino ellen a Serie A utolsó játéknapján, és ebben a játékban is szerepet játszhat.
Mattia Zanotti, Valentin Carboni és Alessandro Fontanarosa, akikről nem számítottak ezen a meccsen, valószínűleg kimaradnak az U20-as világbajnokságon a nemzetközi feladatok miatt


.A Manchester City szombaton megnyerte az FA-kupát, amikor 2-1-re legyőzte a rivális Manchester Unitedet, és a híres triplára vadászva szállt be ebbe a meccsbe. 31 góllal a Bajnokok Ligájában a gólkirályok ebben a szezonban, és 12 meccsükön mindössze öt gólt kaptak. A City úgy is bejutott a döntőbe, hogy az előző két fordulóban a verseny utolsó három győztese közül kettőt legyőzött. Az idei szezon előtt egyetlen Bajnokok Ligája döntőjük 2021-ben volt, amikor 1-0-ra kikaptak a Premier League másik csapatától, a Chelsea-től.
Az Inter tisztességes formában lépett pályára erre a meccsre, az utolsó 13 meccséből csak egyet veszített el minden sorozatban, ami a Napoli ellen a Serie A-ban volt , 11-et nyert, és csak a Benficával döntetlenezett 3-3-ra a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. , amivel természetesen így is bejutottak az elődöntőbe. Az Inter a Bajnokok Ligája csoportjának második helyén végzett, mindössze kétszer veszített a C-csoport győztesétől, a Bayern Münchentől, de azóta veretlen maradt a versenyben. Történetük során háromszor nyerték meg a versenyt, legutóbb 2010-ben, amikor tripláztak.
Az Inter képes arra, hogy veszélyt jelentsen a Cityre ezen a meccsen, de ha Erling Haaland folytatni tudja formáját a Bajnokok Ligájában, amelyen 12 gólt szerzett, akkor nehéz lesz megállitani Pep Guardiola csapatá, és megállíitani hogy megnyerje ezt a meccset.
TIppmix tippek Manchester city nyer
tippmix kódja: 00762
Tippmix.hu oldalon minden meccsünk megjátszható, mindennap tippekkel várunk titeket www.tippmesterek.hu oldalunkon.

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212378.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Egység

Fogadásra szánt pénzed bizonyos százaléka. Például nálunk 1 egység=fogadásra szánt pénzed 1%-a 
Sokan abba a hibába esnek bele, hogy 1-2 mecsre a tőkéjük 30-50% át is képesek feltenni. Mindenkinek tudnia kell, tuti tipp nincs, csak megfelelő stratégia ami hosszútávon nyereséget termel!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.