tippmix tippek 28-29-re elemzéssel

fönök, 2023. 01. 26.

Vip részleg 9/9 formában van a héten! 3 elemzéssel készültem nektek amik természetesen megrakhatóak tippmixen is

A Preston az utolsó négy meccsén három győzelmet aratott az FAkupában. A bajnokcsapat legutóbbi öt hazai meccséből négyet elveszített.
A Tottenham a bajnoki címre esélyes Arsenal és a Manchester City elleni egymás utáni vereség után 1-0-ra nyert a Fulham ellen hétfő este. Nem következetesen kezdték 2023-at, hat meccsből hármat nyertek és hármat elveszítettek.
Preston nem könnyíti meg a Spurs dolgát, de a vendégeknek itt kell lefoglalniuk helyüket az FA-kupa következő fordulójában.
Tippmix Tippem Tottenham nyer!


A Man United jó formában van az utóbbi időben, és a Carabao-kupa elődöntőjében a Nottingham Forest elleni 3-0-ra megnyert találkozón vesz részt.
Reading viszont az Old Traffordra utazik a múlt hétvégén a Stoke elleni 4-0-s vereség hátterében. Az eredmény a harmadik alkalom volt ebben a szezonban, hogy a Reading 4-0-ra kikapott, az előző két alkalommal pedig a királyiak nyerték meg következő meccsüket.
Ez a két fél a századforduló óta 11 alkalommal mérkőzött meg egymással, és ezalatt a Vörös Ördögök 9 győzelmet arattak, és két döntetlen született.
Marcus Rashford legutóbbi 10 meccsén 10 gólt lőtt a Man Utd színeiben az összes versenyszámot tekintve, és kétségtelenül arra törekszik majd, hogy ismét felkerüljön a gól szerzők közé az Old Traffordon.
tippmix tippem 2.5 gól felett és Man United nyer .


A Wrexham bekerült a hétvégi fordulóban a Nemzeti Liga élére, október eleje óta nem veszített a bajnokságban, zsinórban megnyerte a legutóbbi hat bajnoki mérkőzését. Az FA-kupa utolsó fordulójában kiütötték a bajnoki ellenfelet, és 4-3-ra verték a Coventryt.
A Sheffield United szintén jó formában van az utóbbi időben, és mindössze öt ponttal van lemaradva a bajnokság élétől, az utolsó nyolc bajnoki meccsén veretlen. A legutóbbi fordulóban Millwallban győztek le egy bajnokcsapatot, ahol 2-0-ra nyertek idegenben.
Jelenleg mindkét csapat a legjobb formában van a saját bajnokságában, de mivel a meccset a Wrexham's Racecourse Ground stadionban játsszák, ez a meccs felfordulást okozhat, főleg, hogy a házigazdák már az idei FA-kupában is okoztak egyet.
Tippmix tippem 1.5 gól felett

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212373.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
kétesélyes fogadás

A kétesélyes fogadások esetén két lehetésges eredmény van, de csak az egyik helyes! Ez a fogadás olyan sportágakba fordul elő, amelyikben nincs döntetlen például: Baseball

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.