Tippmix tippek 2023.09.17.re

fönök, 2023. 09. 17.

A Bournemouth továbbra is az első Premier League-győzelmét keresi Andoni Iraola vezetésével, miután az első négy meccsén két pontot szerzett.
Legutóbb a Brentford kétszer is eladta az előnyt, és a 93. percben két értékes pontot veszített, amikor Bryan Mbeumo egyenlített a hazaiaknak.
Mauricio Pochettino vegyesen kezdett életet a Chelsea főnökeként, négy meccs után mindössze négy ponttal a tabellán.
A Chelsea az előző három találkozóját megnyerte a Bournemouth ellen, de jól teszi, ha mind a három pontot megszerezte itt, egy minden bizonnyal nehéz teszten.
Tippmix tippek döntetlen vagy chelsea


A Villareal eddig küzdött azért, hogy valóban felpörgesse a szezonját, és az első négy La Liga-mérkőzéséből hármat elveszített.
A hazaiak eddig egyetlen győzelmét Mallorcán arattak.
Az Almeria még mindig az első győzelmét keresi ebben a szezonban, ebben a szakaszban hármat veszített és egy döntetlent játszott. 19-en ülnek.
A Villareal legutóbbi nyolc találkozójából hatot megnyert az Almeriával, és ezalatt az időszak alatt nem kapott ki.
Az Almeria hat meccse nem nyert idegenben.
Itt a házigazdáknak kell megszerezniük a pontokat.
TIppmix tippek Villareal nyer


A Roma három meccs után mindössze egy ponttal vonult be a válogatott szünetre, köztük legutóbbi, AC Milan elleni 2-1-es vereségük után, amelyen több mint fél órán keresztül nagyrészt számbeli előnnyel küzdött a helyzetteremtésért.
Sérülések is befolyásolták az idei szezon gyenge rajtját, és a Giallorossi alig várják, hogy jó lendületet építsenek a következő hetekben a jó meccsek előtt.
Másrészt az Empoli az egyetlen csapat, amely még nem szerzett gólt, és az előző meccsén egyetlen kaput sem lőtt a Juventus ellen.
Az Azzurri még mindig új rendszerbe szokott beilleszkedni, és ebben a hónapban kemény meccseket várnak, de rajongóik biztatóbb teljesítményt várnakmint az utolsó három meccsükön tették.
Tippmix tippek Roma nyer


A Marseille határozottan impozánsan kezdte a szezont, még akkor is, ha kétszer is veszített pontot frusztráló körülmények között. Egy toulouse-i csapat elleni győzelem, amely még mindig új identitását dolgozza fel, teljesen biztosnak tekinthető.
A Toulouse nem várt lendülettel indult az idei szezonban, miután rengeteg játékoscsere volt, de időre lesz szüksége, hogy olyan éles legyen, mint az előző szezonban.
TIppmix tippek Marseile Nyer!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212845.67Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Nagy Bumm

Amikor akkorát szakítunk, hogy a szemed kettéáll.  

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.