Tippmix tippek 2023.05.30.-ra Nagytétes részleg 5.napja hibátlan!

fönök, 2023. 05. 29.

Nagytétes részleg 5.napja hibátlan 5 nap alatt közel 350e haszonra tettünk szert 100e téten! Tippmix tippekkel készültem nektek a keddi napra!

Tippmix tippjeimet olvashatjátok!
A Fenerbahce legutóbb 3-1-re győzött a Trabzonspor ellen. Aztán a Sivassporral bejutottak a Török Kupa döntőjébe, ami a legvalószínűbb hogy megnyerik az idei szezonban. Fener emberei továbbra is üldözni fogják Gálát, még akkor is, ha nagyon valószínűtlen, hogy elkapják őket.
Az Antalyaspor legutóbb gól nélküli döntetlent játszott a Basaksehirrel. Több mint sok helyzetet alakítottak ki a győzelemhez, de Sengezer hősiessége megállította őket. Itt mélyebben fognak védekezni, és agresszívebben védekeznek, mint általában. Saját helyzeteket is teremtenek majd, mivel a Fenerbahce védelme messze nem a legerősebb a bajnokságban.
Tippmix tippek Fener nyer!


A Giresunspor hatalmas meglepetést okozott, így a Fenerbahce ellen legutóbb 1-1-re zárt mérkőzésen. Buz menedzsernek ez volt az első meccse, amelyet két hét pihenő követett. Itt három pont hatalmas lépés lenne a biztonság felé, és a Trabzonspor csapatával állnak szemben, akiknek idegenbeli teljesítménye korántsem volt lenyűgöző. Buz továbbra is óvakodni fog a címvédők által jelentett támadófenyegetéstől, ezért ezt nagyon óvatosan fogja megközelíteni a mérkőzést.
A Trabzonspor legutóbb 4-1-re legyőzte a Karagumrukot. A támadó játék zseniális volt, és teljesen megérdemelték a győzelmet, de meg kell jegyezni, hogy Pirlo Karagumrukjának ez volt az egyik legszerencsétlenebb, legrosszabb teljesítménye ebben a szezonban. Tehát a teher még mindig Bjelicán áll, aki még nem szerzett idegenbeli pontot a Trabzonspor menedzsereként.
Ez egy nagyon kemény meccs lesz. A Giresunspor jól kipihent, van még mit játszania, ezért itt újabb meglepetést okozhat.
Tippmix tippek mind2 csapat szerez gólt.


A Sivasspor legutóbb 2-0-ra kikapott a Galatasaraytól. Ez volt zsinórban a negyedik vereségük, és most veszélyesen közel állnak a kieső zónához. A Fenerbahce kiesett a Török Kupából, így most már teljes mértékben arra koncentrálhatnak, hogy elegendő pontot szerezzenek a bent maradáshoz. Mivel a legfontosabb nevek visszakerültek at eltiltásból, valószínűleg legalább döntetlent érnek el, és véget vetnek borzalmas formájuknak.
A Konyaspor legutóbb 3-0-ra legyőzte az Alanyasport. Az erős befejezés meghozta a három pontot. Általánosságban elmondható, hogy Stanojevic alatt javultak a dolgok, és a Konyaspor ismét az erősebb csapatok közé sorolható a bajnokságba . Itt azonban egy Sivas-oldallal állnak szemben, amelynek vesztenivalója van. Ez nagyon nehéz 90 perc lesz a vendégek számára.
Tippmix tippek hazai vagy döntetlen!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212378.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Háromesélyes fogadás

A háromesélyes fogadásoknál három lehetséges eredmény van, de csak az egyik helyes! Egyszerű példa: labdarúgó mérkőzésen három végeredmény lehet: Hazai, Vendég, Döntetlen

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.