Tippmix tippek 2023.05.14.re

fönök, 2023. 05. 13.

Tippmix tippek Groningen Ajax meccsre
A Groningen a 17. helyen áll 18 ponttal, három mérkőzés van hátra, ami azt jelenti, hogy kiesik Hollandia legfelső osztályából ha minden igy marad. Legutóbb 1-1-es döntetlent játszott a Go Ahead Eagles csapatával
Eközben az Ajax gól nélküli döntetlent játszott az AZ-val, így 31 lejátszott meccs után 63 ponttal a harmadik helyen áll. Öt ponttal vannak lemaradva a második helyen álló PSV-től.
A sár közepette Ricardo Pepi ragyogó teljesitményt nyújtott Groningennek ebben a szezonban. 12 góljával ő a gólkirály. Steven Bergwijn, Mohammed Kudus és Brian Brobbey voltak az Ajax kiemelkedő játékosai ebben a szezonban, mindegyikük 11-szer volt eredményes.
A Groningen jelenleg hárommeccses hazai vereségsorozatot vezet. Az idei szezonban idegenben az Ajax kilenc győzelmet és négy döntetlent aratott, miközben két vereséget szenvedett.
Tippmix tippek 1.5 gol felett és Ajax nyer!


TIppmix tippek Porto Casa Pia meccsre
Az FC Porto 1-0-ra legyőzte az FC Aroucát, amivel tartani tudta a tempót a bajnoki címért. Ez volt a nyolcadik zsinórban aratott győzelmük, de ezek közül hetet egyetlen góllal nyertek, és a legtöbb esetben messze nem voltak meggyőzőek.
Legutóbb a Casa Pia AC kapott egy késői gólt, amivel majdnem véget ért az európai futballról szóló álma a következő szezonban. Hatmeccses nyeretlen pályán állnak, és igyekeznek visszatérni a győzelemhez .
A fordított meccsen a vendégek gól nélküli döntetlenre tudták tartani ellenfelüket annak ellenére, hogy 10 főre csökkentek. Nehéz ellenfélnek kell lenniük az FC Porto számára, de a nap végén a Dragonsnak meg kell találnia a módját, hogy megnyerje ezt.
Tippmix tippek Porto nyer

!
Tippmix tippek Psv Sittard meccsre
A PSV a második helyen áll 68 ponttal, nyolc ponttal lemaradva az éllovas Feyenoord mögött három meccsel a vége előtt . Legutóbb 1-0-s győzelmet arattak a Sparta Rotterdam ellen, így 13 meccses veretlenségi sorozatuk meghosszabbodott. Fortuna Sittard eközben 2-0-ra legyőzte a Vitesse-t, és ezzel megszakította a hárommeccses vereségsorozatot, így a 12. helyen áll 35 ponttal.
A fordított Eredivisie meccs 2-2-es döntetlennel zárult. Valójában a PSV az utóbbi időben felülkerekedett Fortunán, és az utolsó nyolc Eredivisie-találkozóján veretlen. A Fortuna 2018 augusztusa óta az első bajnoki győzelmét várja a PSV ellen.
Xavi Simons és Luuk de Jong ebben a szezonban a PSV színeiben lépett pályára. Simons a gólkirályuk 15 góljával, míg De Jong közel ilyen impozáns volt: 12-szer lőtt kapura, ebből hét meccsnyitó. Fortunát eközben Burak Yilmaz vezette, aki kilenc alkalommal volt eredményes.
A PSV ezen a hétvégén nyolc meccses hazai veretlenségi sorozatot kíván meghosszabbítani. A Fortuna jelenleg hárommeccses idegenbeli vesztes sorozatban van.
TIppmix tippek 1.5 gol felett és hazai

Minden meccsünk megjátszható tippmixen és mindennap ingyenes tippekkel várunk www.tippmesterek.hu

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212378.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Egység

Fogadásra szánt pénzed bizonyos százaléka. Például nálunk 1 egység=fogadásra szánt pénzed 1%-a 
Sokan abba a hibába esnek bele, hogy 1-2 mecsre a tőkéjük 30-50% át is képesek feltenni. Mindenkinek tudnia kell, tuti tipp nincs, csak megfelelő stratégia ami hosszútávon nyereséget termel!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.