tippmix tippek 2023.03.19 napra

fönök, 2023. 03. 18.

Minden nap meccsekkel készülünk nektek www.tippmesterek.hu oldalon három elemzésemet olvashatjátok
Tippmix tippek Arsenal Crystal Palace meccsre
Az Arsenal azután került erre a meccsre, hogy csütörtökön kiesett a Sportingtól az Európa-ligából. A Premier League-ben viszont a Manchester Citytől elszenvedett vereség óta zsinórban az utolsó öt meccsüket megnyerték. Hazai pályán 32 pontot szedett össze, a bajnokságban csak a City (34) szedett többet hazai pályán a bajnokságban.
Pénteken menesztették Patrick Vieirát a Crystal Palace menedzserei posztjáról, miután 11 meccsen át nem nyert a bajnokságban, ami a leghosszabb nyeretlen sorozat a Premier League-ben ebben a szezonban. Idegenben mindössze kilenc gólt szereztek a bajnokságban ebben a szezonban, mindössze három csapat szerzett kevesebbet.
A felek legutóbbi tíz találkozójából öt döntetlen született, de az Arsenal alig várja, hogy egy győzelemmel maga mögé utasítsa az Európa-ligából való kilépést.
Tippmix tippem Arsenal nyer Tippmix kodja 33197


Tippmix tippek Barcelona Real Madrid meccsre
A Barcelona továbbra is kilenc ponttal áll a LaLiga élén, miután 1-0-ra legyőzte az Athletic Clubot. Raphinha gólt szerzett az első félidőben, így megszerezte a három pontot Xavi csapatának, akik az utolsó hat bajnoki meccsükön csak egyszer kaptak gólt.
A Real Madrid múlt hétvégén 3-1-re legyőzte az Espanyolt, így a Barcelona továbbra is a tabella élén áll. Vinicius Junior, Militao és Marco Asensio is betalált a győzelemben, mielőtt Benzema megszerezte az egyetlen gólt, amikor a Los Blancos kiütötte a Liverpoolt a Bajnokok Ligájából.
Ez lesz a negyedik találkozó a két csapat között ebben a szezonban. A Barcelona 3-1-re nyert a Szuperkupa-döntőben és 1-0-ra a Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén, míg a Real 3-1-re nyert a bajnokságban.
TIppmix tippem hazai vagy döntetlen Tippmix kódja: 82862 H
Tippmix tippek Fiorentina Lecce meccsre


A Fiorentina zsinórban harmadik bajnoki győzelmét szerezte meg, és minden versenyszámban hatmeccses győzelmi sorozatban van.
A Lecce formája az utóbbi időben romlott, a déliek zsinórban három vereséget szenvedtek.
A Fiorentina morálja magas, és ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a bajnoki tabella első felében helyezkedjenek el a válogatott szünetben, bár a Lecce keményen küzd majd, és megpróbálja befejezni a gól nélküli meccseit.
TIppmix tippek Fiorentina Nyer
TIppmix kódja 83809H
MInden tippünk megjátszható tippmixen www.tippmix.hu oldalon

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Mindkét csapat szerez gólt

Két lehetőségre lehet fogadni: Igen vagy Nem. Igen: Mindkét csapat szerez gólt csak akkor nyertes a tipp. Nem: csak az egyik csapat vagy az egyik se szerez gólt.Hosszabítás nem számít bele!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.