Tippmix tippek 2023.03.16-ra tippmixen 5 odsz körül rakhatjátok meg!

fönök, 2023. 03. 15.

Négy mérkőzéssel készültem nektek csütörtökre Tippmixen Nagyából 5 odszon tudjátok megrakni őket!

Tippmix tippek Arsenal- Sporting meccsre
Az Arsenal a Fulham elleni vasárnapi 3-0-s győzelmével ötször nyert a Premier League-ben. Ebben a szezonban az összes hazai meccsüket megnyerték az Európa-ligában, de a múlt heti 2-2-es döntetlen a Sportinggel volt az első alkalom, hogy az Európa Liga egyetlen meccsén többször is kaptak golt .
A Sporting vasárnap is nyert, 3-0-ra verte a Boavistát, így négy győzelmet aratott a Liga Bwinben. Az idei szezonban az európai versenyeken lejátszott négy idegenbeli mérkőzésből csak egyet veszítettek el, aminek része az Arsenal riválisa, a Tottenham elleni döntetlen is Észak-Londonban.
Szoros volt az első mérkőzés a két csapat között, de Mikel Arteta csapata biztos lesz abban, hogy itt bebiztosíthatja a győzelmet hazai szurkolói előtt.
Tippmix tippek hazai csapat nyer

TIppmix tippek Freiburg Juventus meccsre
A Freiburg a Hoffenheim elleni 2-1-es győzelem után lép pályára. Hazai pályán veretlenek az Európa-ligában ebben a szezonban, a múlt héten vereséget szenvedtek a Juventustól az egyetlen alkalom, amikor ebben a szezonban egyáltalán kikaptak.
A Juventus a mérkőzés előtti hétvégén 4-2-re legyőzte a Sampdoriát. A Bajnokok Ligájában az idei szezonban minden meccsüket elveszítették idegenben, és közben nyolc gólt is kaptak, de az idei szezon egyetlen idegenbeli Európa-liga-mérkőzésén 3-0-ra nyertek a Nantes ellen.
A Juve a múlt héten 20 lövést lőtt Freiburg ellen, de hazai pályán a Bundesliga csapata ebben a szezonban nehéz ellenfélnek számít, mivel a Borussia Dortmundtól szenvedett vereséget az egyetlen alkalom, amikor az Europa-Park Stadionban minden versenyszámban megérezték a vereséget.
Tippmix tippek Juventus jut tovább
A Feyenoord megőrizte veretlenségét az Eredivisie-ben vasárnap, amikor 2-1-re legyőzte a Volendamot, így maradt az élen. Három hazai meccsen kilenc gólt szereztek az Európa-ligában ebben a szezonban.
A Shakhtar Donetsk 3-0-ra legyőzte a Kryvbasot a hétvégén, így továbbra is az ukrán élvonalban az első. Az idei szezon európai versenyein még nem sikerült tisztán tartaniuk a kaput.
A Feyenoord hazai pályán biztos győzni fog
TIppmix tippek Hazai csapat nyer

TIppmix tippek Ftc-Leverkusen meccsre

A Ferencváros 2-1-re kikapott a Puskás FC Akadémiától, de így is 11 ponttal áll az élen az NB I-ben. Ez volt a harmadik vereségük hazai pályán az idei szezonban, a másik kettő pedig a Bajnokok Ligájában szerepel.
A Bayer Leverkusen immár az utolsó öt küzdelmes mérkőzésén veretlen, négyet megnyert, majd 2-0-s győzelmet aratott az első mérkőzésen, a hétvégi Bundesligában pedig 3-2-re győzött a Werder Bremen ellen. Az utolsó hét idegenbeli meccsükből csak egyet veszítettek el az összes versenyszámban.

Tippmix tippek Leverkusen vagy döntetlen!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212373.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Háromesélyes fogadás

A háromesélyes fogadásoknál három lehetséges eredmény van, de csak az egyik helyes! Egyszerű példa: labdarúgó mérkőzésen három végeredmény lehet: Hazai, Vendég, Döntetlen

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.