TIppmix tippek 04.02-04.04 ig

fönök, 2023. 03. 30.

Nagytétes részleg Márciusban eddig 29/20 tipp nyertes! Fix 100e téten 400e profit Napi DUpla 29/19 nyertes 320e profitnál tart! Ne felejtsétek az oldalunkon mindennap ingyenes  illetve vip tippekkel várunk titeket www.tippmesterek.hu 


Tippmix tippek Manchester City Liverpool meccsre
A Manchester City kiváló formában volt a válogatott szünet előtt, és az összes versenyszámban hatot nyert zsinorban. A februári Tottenhamben elszenvedett 1-0-s vereség óta veretlenek, és ebben a szezonban csak egyszer veszítettek el az Etihadban.
Miután 7-0-ra legyőzte a Manchester Unitedet, a Liverpool egymás után bukott el a Bournemouthban és a Real Madridban, így elvesztette a helyét a legjobb négy közé jutásért folyó versenyben, és kiesett a Bajnokok Ligájából. A Liverpool idegenbeli formája nagyon rossz , mindössze 12 pontot szerzett utazásai során.
A Liverpool vendégnapi gondjai folytatódnak a szombati korai rajtban is, mivel a City legalább átmenetileg öt pontra igyekszik csökkenteni a hátrányát tabella élén álló Arsenallal szemben.
TIppmix tippek Hazai csapat nyer!
TIppmix kódja 04864


TIppmix tippek Bayern Dortmund meccsre!
A Dortmund 10-ből kilenc győzelemmel szerezte meg az első helyet az év elején, és csak a Schalke elleni ruhr-i derbin veszített pontot. A címvédők 114 meccs óta nem játszottak 0-0-s döntetlent, ez 2019 októberéig nyúlik vissza.
Az örökrangadó Bayern sorozatban a 11. Bundesliga-bajnoki címre törekszik, de idén 10 ponttal kevesebbet szerzett, mint a vendégek, ezzel megrontva az első helyet, ami Julian Nagelsmann menesztéséhez vezetett.
A Dortmund legutóbb 2014-ben kóstolta meg a Bundesliga-győzelmet a bajor fővárosban, azóta zsinórban nyolc vereséget szenvedett, riasztó, 6-33-as gólkülönbséggel.
A nehéz időkben a Bayern általában elvégzi a dolgát a Dortmund ellen, a szezon második felében megnyerte az utolsó hat meccset
Tippmix kódja 10048
TIppmix tippek 2.5 gol felett


TIppmix Tipp Brighton-Brentford meccsre
A Brighton úgy lépett be ebbe a meccsbe, hogy az utolsó ötből négyet megnyert minden versenyszámban, amelyekben csak egyszer kapott ki. A Seagulls mindössze egyszer veszített a Premier League-ben a legutóbbi kilenc meccsen, és a Seasiders dolgai egészen jól mennek, akik a hetedik helyen állnak, a Brentforddal és a Liverpoollal együtt 42 ponttal.
A Brentford mindössze egyszer veszített 2023-ban a kieső Everton ellen, és a bajnokságban a legutóbbi 15-ből 14-ben nyeretlen. Ivan Toney jó formában van ebben a szezonban, és miután a múlt héten debütált Angliában, kulcsember lehet itt. Ebben a szezonban eddig 16 gólt szerzett a Premier League-ben, ennél többet csak Harry Kane és Erling Haaland szerzett.
Mindkét csapat jó formában van, és ez egy szűkös, kevés gólos meccs lehet
Tippmix tippek 2.5 gól alatt
tippmix kódja: 05149
Minden meccsünk megjátszható www.tippmix.hu oldalon!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212378.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Háromesélyes fogadás

A háromesélyes fogadásoknál három lehetséges eredmény van, de csak az egyik helyes! Egyszerű példa: labdarúgó mérkőzésen három végeredmény lehet: Hazai, Vendég, Döntetlen

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.