Tippmix tippek 03.24.re

fönök, 2023. 03. 25.

Norvégiának nem sikerült kijutnia a 2022-es katari világbajnokságra, és immár 23 éve, hogy kijutott egy nagy nemzetközi tornára, de a jelenlegi csapattal ígéretet mutatnak a sorozat megszüntetésére. Norvégia legutóbbi három idegenbeli meccséből kettőt megnyert, amelyek mindegyike a Nemzetek Ligájában játszott.
Luis de la Fuente számára ez lesz az első meccse a spanyol válogatottban, miután Luis Enrique helyére távozott, miután Spanyolország kiesett a világbajnokságról a Marokkó elleni vereség miatt.
Egy vadonatúj spanyol csapattal és egy norvég csapattal Haaland nélkül ez egy kevés golos meccs lehet Spanyol sikerrel .
Tippmix tippek a meccsre 2.5 gol alatt vagy Spanyolország nyer!
TIppmix kódja:76151

 
Skócia legutóbbi meccsén 2-1-re kikapott Törökországtól egy barátságos mérkőzésen még novemberben, de versenyképesen legutóbb szeptemberben játszottak, amikor Ukrajna elleni 0-0-s döntetlennel a Nemzetek Ligája B1-csoportjának élére jutottak, ahol 13 pontot szereztek. lehetséges 18 pontból.
Ciprus legutóbb szeptemberben játszott a Nemzetek Ligájában, a C2-csoport utolsó helyén végzett, öt ponttal végzett, utolsó meccsén pedig 5-1-re kikapott Koszovótól.
A Nemzetek Ligájában lezajlott pozitív kampány után Skócia biztos lesz abban, hogy győztesen indul a 2024-es Európa-bajnokság kvalifikációs folyamatában.
TIppmix tippek skócia nyer
Tippmix kódja :75447

Minden mérkőzéssünk természetesen játszható tippmix.hu oldalon.


Horvátország utolsó meccse a világbajnokságon volt, ahol 2-1-re legyőzte Marokkót, így megszerezte a harmadik helyet a tornán, miután az elődöntőben 3-0-ra kikapott a későbbi győztes Argentínától.
Wales legutóbb a világbajnokságon játszott meccset, ahol a B-csoport utolsó helyén végzett, miután három csoportmeccséből csak egy pontot szerzett, Irántól és Angliától vereséget szenvedett, míg az Egyesült Államokkal döntetlent játszott.
Horvátország biztos lesz abban, hogy a selejtezőcsoport élére kerül, az itteni győzelemmel kezdve.
tippmix tippek Horvátország nyer!
tippmix kódja: 75895H

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212373.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Tuti!

Bármilyen fogadás, amely nagyon kis eséllyel veszít.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.