Tippmix tippek 03.17.re VIp csomag csütörtök pénteken is hibátlan lett!

fönök, 2024. 03. 16.

Tippmix tippek Monaco-Loriente
Hiányzók!
Ismail Jakobs a kispadról tért vissza a Strasbourg ellen, és választható lehet a balszélső védőként.
A keretben indulhat Eliesse Ben Seghir is, aki a múlt hétvégén Strasbourgban győztes gólt szerzett.
Isaak Touré kimarad a keretből Imrân Louza is opció a középpályán.
Annak ellenére, hogy a sérüléslista még mindig meglehetősen hosszú, az AS Monacónak elegendőnek kell lennie róluk, hogy itt eredményt érjen el.
Tippmix tippek Monaco Nyer!


Tippmix tippek Casa Pia -Benfica Meccsre!
Úgy tűnik, hogy az új menedzser kipattanó hatása múlni látszik – a Casa Pia legutóbb 3-1-re kikapott Estrela de Amadroától, miután három meccset élvezett vereség nélkül, miközben nem kapott gólt ebben az időszakban.
Az SL Benfica ismét egymás után győzte le ezt a meccset, mivel a Rangerst legyőzte az Európa Liga 16. között, majd hazai pályán legyőzte az Estorilt. Ennek ellenére messze nem voltak lenyűgözőek mindkét meccsen, és javítaniuk kell, ha meg akarják szerezni mind a három pontot.
A vendégek fáradtak lehetnek a hét közbeni játék után, de sokkal jobb csapatuk van, és elég mély a minőségük ahhoz, hogy megszerezzék a győzelmet, és a tabella élén tartsák a nyomást a Sporting CP-re.
TIppmix tippek Benfica nyer!


Tippmix tippek Sporting - Boavista meccsre
Hiába verte 3-0-ra az FC Aroucát, a Sporting CP nem volt meggyőző. A hét közepén volt egy meccsük az Atalanta ellen, ahol kiestek az Európa Ligából. A Lions várhatóan nem lesz magabiztos itt, de a győzelemre törekszik, hogy a bajnokság élén a nemzetközi szünetbe kerüljön.
A Boavista FC hazai pályán legyőzte a Casa Piát, amivel könnyebben fellélegezhetett a bajnoki tabellán. Az „Axarezados” most 6 pontra van a kiesőzónától, és úgy tűnik, hogy bent maradnak idén.
Az esélyek azonban vendégek ellen szólnak, mivel legutóbbi 15 Estádio José Alvalade-i útjuk során mindketten veszítettek, és valójában küzdöttek a gólszerzésért – utoljára 2015-ben sikerült a Sporting kapujába találniuk.
TIppmix tippek 1.5 gól felett és hazai

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212845.67Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Egység

Fogadásra szánt pénzed bizonyos százaléka. Például nálunk 1 egység=fogadásra szánt pénzed 1%-a 
Sokan abba a hibába esnek bele, hogy 1-2 mecsre a tőkéjük 30-50% át is képesek feltenni. Mindenkinek tudnia kell, tuti tipp nincs, csak megfelelő stratégia ami hosszútávon nyereséget termel!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.