Szombati meglátások

Főnök, 2017. 10. 21.

Stoke city-Bournemouth

Hoztam egy meccset a PL-ből ahol a tabella alján kullog mindkét csapat de eddig az élmezőny csapataival játszottak főként.

A Stoke otthon Arsenal,Soton-t megverte ráadásul kapott gól nélkül és megállították az MU-t is csak a Chelseatől kaptak ki nagyon.2-1-1 es Hazai mutatóval fogadják a vendégeket.

A Bournemouth Arsenal,Tottenham,Evertontól is kikapott sőt a WBA-tól is így 0-0-4es a mutatója idegenben 1:7es gólaránnyal.

Transfermarkt.com statisztikái szerint a játékos keretek össz értéke 1.4-szer értékesebb a hazaiak csapata (160 Mill. € ) , mint a vendégeké ( 116,75 Mill. € )

A Bournemouth most nem teheti meg ilyen kevés ponttal hogy egy rivális ellen beássák magukat a kapujuk elé és védekeznek egy nyílt őszinte focit várok,ahol a Stoke minőségbeli különbsége főleg a támadók terén ki kell jönnie. (Shaqiri,Jesé,Choupo-Moting)

Tipp Stoke City Hazai 04252 H

Eintracht Frankfurt-Borussia Dortmund

Mindkét oldalt sok sérülttel kell számolni ami vendégeknél is meglepő évek alatt sajnos ehhez hozzászoktak. Egyrészt a Dortmund nem engedheti meg magának hogy az előző hétvégéig felépített 5 pontos előnyük a Bundesligában 2 forduló alatt eltűnjön másrészt idegenben hiába volt egy nagyon gyenge teljesítményük az Apoel ellen hétközbe Bundesligában torony magasan vezetik az idegenbeli tabellát ( 3-1-0 8:1-es gólaránnyal )

A Hazaiak pedig épp ellenkezőleg idegenben szárnyalnak hazai pályán bukdácsolnak ( 1-0-2 3:4-es gólaránnyal. )

Tipp Borussia Dortmund 11994 V

Porto - Pacos Ferreira

Következő meccs a Portugál gigászok közül az egyik nagy , akik hétközbe Lipcsében játszottak egy gól gazdag meccset.

Hazaiak 4/4 győzelmet tudhatnak hazai közönség előtt méghozzá impozáns 15:2-es gólarányt felmutatva és csak 1 meccsen kaptak gólt a legutolsón.

Míg a vendégek idegenben a tabella 16. helyén csücsülnek nyeretlenül 3 rúgott góllal és azt is 2 meccsen hozták össze a 4-ből.

A hazai győzelem nem kérdéses még ha rotálnak is elől de hátul a Sárkány stadionban így is stabilan fognak felállni az én tippem:

Porto - Pacos Ferreira

46447 02

Hazai és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) 1,65

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Nagy Bumm

Amikor akkorát szakítunk, hogy a szemed kettéáll.  

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.