Oldal elérte 3,5m Oldal megtekintést az évben! Több mint 26.000 tag választott minket!

fönök, 2022. 07. 19.

Oldal elérte 3,5m Oldal megtekintést az évben! Több mint 26.000 tag választott minket! 

RÉgi interjú rólam: 

A szüleitől kapott zsebpénzzel kezdte, ma már fiatal kora ellenére is tehetős. Kitalált egy rendszert, amely állítása szerint bárkit gazdaggá tesz, aki ésszel használja. Csak a legtöbben képtelenek az eszüket az érzelmeik fölé helyezni. Neked menne?

- Hogyan kezdődött a történeted?

- Gyerekkorom óta óriási focirajongó vagyok és nagyon régóta fogadok. A zsebpénzemmel kezdtem, nyilván néha nyertem, többször vesztettem, mint mindenki más. Akkoriban a játék élvezete volt a fontos, hogy párszáz forinttal megfogadva olyan meccsekért is tudtam halálosan izgulni, amik egyébként nem érdekeltek volna annyira.

- De hogy lett ebből megélhetés és biztos nyerő széria?

- Biztosan nyerő széria nincs. Aki ezt mondja vagy hazudik vagy nem kockáztat. Egy csomó "híres fogadó" ajánlgat tippeket, de a statisztikák vagy nem őt igazolják vagy olyan teljesen biztos meccseket ajánlgatnak, amik 1,02-1,1 szorzóval semmit se hoznak a fogadónak. Ha így csinálnám, tuti el kéne mennem dolgozni valahova...

- De hogyan lehet ebből megélni? A szerencsejáték nem pont arról szól, hogy egyszer nyersz, egyszer vesztesz és a bank nyer igazából?

- A tőzsdére is ugyanezt szokás mondani, aztán ott van Warren Buffet vagy éppen Soros György, akik mesés vagyonokra tettek szert belőle. Ők nem sportra, ők árfolyamokra fogadnak. Én kidolgoztam egy olyan rendszert, ami ugyanúgy a tőzsde filozófiájával működik és ugyanúgy lehet nyereséges, mint a kötvények és papírok adásvétele. A lényeg a higgadtságon és a tudáson múlik.

- Mit mondhatsz el ebből?

- Mindenek alapja a portfólió-képzés. Akármennyire is hívogató, biztos egy tipp, sohasem teszek egy lapra mindent. Sőt! Minél több felé osztom a tőkémet, annál nagyobb biztonságban vagyok. Azután bújni kell a statisztikákat - de ezek közül is tudni kell, mi releváns és mi nem, melyik pontos és melyik nem stb. A jó statisztika önbeteljesítő jóslat: ha tudod használni, ritkán ejt át. Ezen felül pedig az így összegyűjtött ötleteimet leszűröm a saját hírolvasó-rendszereimből kapott információk alapján. Ismerni kell a klubokat, a játékosokat, a bajnokságokat, a klubok vezetőit, belső hierarchiáját, belső problémáit, hogy tudd, ezek mennyire fogják befolyásolni az eredményeket.

- Ez azért óriási munka...

- Csak mint egy bróker a tőzsdén. Én öt éve ebből élek, ráadásul nagyon jól. Minden egyes meccset megnézek, amire pénzt teszek fel, van, hogy egyszerre három monitoron követem az eseményeket. Tudnom kell nem csak, hogy ki milyen formában van, de azt is, hogy mennyire erős fejben vagy mik a hátsó szándékai.

- Bunda?

- Á, sokkal hétköznapibb dolgok. Például vannak meccsek, amiket egyszerűen nem éri meg a tulajdonosnak megnyerni. Egy kisebb kupában, de akár az Európa Ligában is: többet visznek el az utazások, a játékosok fáradása, esetleges sérülései, mint amennyit hoz egy győzelem. Ilyenkor hiába bivalyerős egy csapat, harminc százalékon fog játszani - én pedig hazaviszem a sokszoros nyereményt.

- De ezek belső információk... hogyan tudsz ilyeneket szerezni?

- Benne vagyok a dologban évek óta és meg vannak a forrásaim.

- Súgnak neked?

- Nem. Csak tudom, hol kell keresni.

- Erről nem tudnál többet mondani?

- Nem szeretnék. Üzleti titok, remélem megérted.

- Hány órát töltesz a meccsek nézésével, a fogadások keresésével, így ezzel az egésszel összesen?

- Napi 12-13 órát. Én ennek vagyok a bolondja, élvezem. És sokkal jobban keresek vele, mint ha ugyanennyit egy irodában dolgoznék.

- Mennyit lehet ezzel keresni?

- Nem számokat mondok, inkább számoljunk együtt, jó? Augusztusban indítottam egy tipp-adó oldalt, így amit most mondok, pontról pontra ellenőrizheted a tippmesterek.hu-n. Szóval ha augusztusban valaki elkezdett a tippjeim alapján fogadni és pontról pontra követte, amit mondtam, 100 ezer forintból tudott 129 ezret csinálni. A következő hónapban ebből a 129-ből tudott 193 500-at. Ebből októberben már 234 ezer lett. 

- Ha így folytatod, negyed év alatt 234 százalékos haszonnal...

- Akkor egy év alatt kb. 3 milliót tud csinálni a százezréből.

- De ez nem kockázatos?

- Ez nem a tőzsde, ahol egyszercsak minden beomolhat egyik pillanatról a másikra. Ha jól csinálod, matematikailag valószínűbb, hogy nyerni fogsz hosszú távon. Mint a nagy pókeresek: nekik is mindegy, hogy milyen a lapjárás - hosszú távon profitálnak belőle. A probléma azokkal van, akik nem tartják be, amit írok. Mohók lesznek. Egy nap alatt akarnak milliomosok lenni és mindent feltesznek egy lapra. Ők utána engem hibáztatnak a saját hülyeségükért is. A legjobbak a lányok ilyen szempontból. Ők befektetésként kezelik ezt. Megkapják a tippeket, megfogadják őket és kiveszik a pénzt. Nem próbálnak okosabbak lenni a matematikánál.

- Hol éri meg kiadni a tippjeidet?

- Mondom, ez nem a tőzsde. Ha más is jól jár én nem járok rosszabbul. Kérek havi párezer forintot azért a napi 12-13 óra munkáért, amit amúgy is beleölök a saját tippjeim megkeresésébe és akik követnek, szintén megkereshetik a tétjük sokszorosát. De végül mindenki maga dönt, nekem és a módszeremnek hisz vagy máshova húzza az ikszet. Én csak a tippeket adom.

- Sosem hittem volna, hogy ebből meg lehet élni...

- Mert a pókerről hitted volna? Aztán mégis lettek páran milliárdosok abból, hogy jobban értettek a matematikához és pszichológiához, mint mások. Csak ész kell hozzá és bizalom. Meg erős idegzet. De sokkal jobb, mint egy irodában egy rossz főnök alá dolgozni, azt elhiheted!
Forrás http://tudnodkell.info/recept-a-milliokhoz

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Egység

Fogadásra szánt pénzed bizonyos százaléka. Például nálunk 1 egység=fogadásra szánt pénzed 1%-a 
Sokan abba a hibába esnek bele, hogy 1-2 mecsre a tőkéjük 30-50% át is képesek feltenni. Mindenkinek tudnia kell, tuti tipp nincs, csak megfelelő stratégia ami hosszútávon nyereséget termel!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.