Nektek ki a kedvenc tippadótok?

főnök, 2018. 07. 21.

Mint sokan tudjátok az oldalon megtalálható a suregold tippjei mellett tip-top sms tippek is. Kinek a tippjeit követitek Melyik a kedvencetek? Közel 300e ft értékbe kapják a tippeket tagjaim a legjobb tippadóktól. SMS tipp elérése tip-top.beep.com/ csak 2 feletti odszokra fogad. Havi 60-65% körüli átlaggal.

Vélemények

  • Viktor Bánáti 2018-07-22
    szar az egész
    Válasz
    • Hopka János 2018-07-22
      60% 2 feletti odszon + tény a héten hullám völgybe került. de aki fix téten játszik az nyereséges vele.
      Válasz
  • Dudás Ferenc 2018-07-21
    Talán az archivum alapján az offical de az igazság az hogy a suregold ebbe a hónapban sem remekel illetve a sms tippek között már ha jól számolom 4 napja nem volt nyerő tipp ami azt jelenti hogy az utóbbi 4 napban 12/0 a mérlegük mert ugye napi 3 tippet adnak bár az offical is gyengélkedőben van mostanság ha jól tudom az utóbbi 9 tippjükböl 5 bukó volt tudom hogy nem lehetnek az oldalak mindig csucsformában de akkor is szükseg lenne egy olyan tippadóra mint a vipbe mint pedig a vipgoldba aki minden hónapba stabilan hozni tud egy 30/22-23as átlagot nekem ez a véleményem szóval reménykedek benne hogy az általad említett oldal fejlesztés valami új tippadóval kapcsolatos mert hát az igazat meg vallva szerintem rá férne az oldalra
    Válasz
    • Sándor Lászlo 2018-07-22
      Ferenc, komolyan azt hiszed, hogy van olyan tippadó amelyik minden hónapban pluszt tud csinálni? Ne viccelj már :) Az a lényeg, hogy hosszú távon nyereséges tudjon lenni. Most meg nyár van, ilyenkor van legkevesebb értelme fogadni. Ettől függetlenül tip-top easy tippjei eddig jól állnak júliusban, mármint van némi plusz. Persze kérdés tudja-e tartani.
      Válasz
    • Hopka János 2018-07-22
      Suregoldot pedig tikéritek folyamatosan. Eddig+ csinált nyáron egyértelmü hogy vissza fog esni sajnos. nincsen szezon.
      Válasz
Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
tippmix tippek

Oldalon Mindennap tippeket adunk amit sokan tippmix tippeknek neveznek

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.