Nagytétesnél hogyan érdemes fogadni! Elmagyarázom! VÉleményt !

fönök, 2019. 07. 03.

Nagytétesnél most a nyáron hogy a football szünetel, és csak nagy részt baseball meccsek vannak igy erre van egy tökéletes stratégiám! A csapatok egymás ellen egymást követő napokon többször játszanak 2-4 meccset folyamatosan. Igy PL Tampba Bay Rays Balti More meccsre fogadunk, pl 8.5 pont felett ha esetleg elmenne másnap Érdemes DUplatéttel megrakni ugyan azt a tippet. Van 1 statisztikai oldal ahol én előfizető vagyok (nem olcsó) kimutatja hány százalék esély lesz hogy a következő meccsen over/ Under lesz a meccsen Iszonyatosan pontos a találati aránya.
Mutatok képet: Jól látszik a SAndiego meccsen 84%-ra várja hogy több mint 8.5 pont lesz, de ha esetleg elmenne holnap DUpla téttel érdemes rakni megint överre, mert ritkaságba megy hogy 2 ennyire pont gazdag meccset játszó csapat ne overrezzen. Vagy Másik lehetőség 75% feletti eséllyel rendelkező meccseket mind kiirom nektek, És mindegyiket akkor megkell fogadni kisebb téttel és a hónapba garantált a haszon. Melyiket szeretnétek?

VIp csoportba már kisérleteztem vele Tagok szépen nyertek Is pár kép:

Még 1 a végére sokan kérditek miért nincs football azzal nyertünk minden hónapba erre egyszerü a válasz ha nincs football mecs nem tudok rá fogadni női focira meg nem fogok. 1 hónap és beindul újra a szezon és jönnek a Brutál kombik.

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Egység

Fogadásra szánt pénzed bizonyos százaléka. Például nálunk 1 egység=fogadásra szánt pénzed 1%-a 
Sokan abba a hibába esnek bele, hogy 1-2 mecsre a tőkéjük 30-50% át is képesek feltenni. Mindenkinek tudnia kell, tuti tipp nincs, csak megfelelő stratégia ami hosszútávon nyereséget termel!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.