Manchester City Manchester United Dontőre elemzésem Pénteki napunk 11/11 nyertes!

fönök, 2023. 06. 02.

Pénteki napunk hibátlan lett 11/11 tipp nyertes!
 tippmix tippek Manchester City-Manchester United
Ack Grealisht, Manuel Akanjit és Ruben Diast még a meccs előtt értékelni kell az állapotát, miután sérülés miatt kihagyták a Brentford elleni vereséget.
Kevin De Bruyne szintén nem játszott a Bees ellen, de elég fittnek kell lennie ahhoz, hogy visszatérjen a kezdőcsapatba.
Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Marcel Sabitzer és Tom Heaton sérülés miatt továbbra is kimarad a kezdőből.
Anthony Martial combizomsérülés miatt kizárt hogy játszon.
Antony bokasérülést szenvedett a múlt héten a Chelsea ellen, ezért a meccs előtt meg kell vizsgálni pályára léphet vagy sem.
A Manchester City a legutóbbi két meccsén nyeretlenül lépett pályára, bár ezek azután jöttek, hogy már megnyerték a Premier League-et. Pep Guardiola csapata ebben a szezonban még nem kapott gólt az FA-kupában, és öt meccsén 17 gólt szerzett. A City a legutóbbi négy Wembley-i FA-kupa-útjából hármat elveszített, mindegyik az elődöntőig jutott, és utoljára 2019-ben nyerte meg a versenyt.
A Manchester United megszerezte a harmadik helyet a Premier League-ben, miután zsinórban megnyerte legutóbbi négy meccsét, ezzel az élen álló csapatok közül neki a legjobb a formája . Az elődöntő kivételével, amelyet tizenegyesekkel nyert meg a Brighton ellen, Erik ten Hag csapata az idei szezonban mind a négy másik FA-kupa-mérkőzésén 3-1-re győzött. A United ebben a szezonban már nyert érmet a Wembleyben, amikor februárban megnyerte a Ligakupát. A legutóbbi öt döntőjükből mindössze kettőt nyertek meg az FA-kupában, a versenyt utoljára 2016-ban nyerték meg.
Természetesen további nyomás is lesz, mivel ez egy manchesteri derbi: a City triplázni szeretne ebben a szezonban, a United pedig meg akarja állítani őket, valamint hazai kupakettőt nyerni. A Bajnokok Ligája döntőjével azonban a Citizens jövő hétvégén a Vörös Ördögök kihasználhatják és nyerhetnek!
Tippmix tippek Manchester City nyer!

Minden tippünk megjátszható tippmixen illetve tippmix pro oldalán.

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212378.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Tét

A befektetett pénzösszeg egy fogadásra!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.