Hétfői sportfogadási tippek és TIppmix tippek Vb-re

fönök, 2022. 11. 20.

TIppmix tippek: Anglia - Irán Anglia győzelmet várok
Anglia automatikusan kvalifikálta magát a közelgő világbajnokságra, miután tíz selejtezőmérkőzésén veretlen maradt, és a lehetséges 30 pontból 26 ponttal csoportelső volt. Angliának ez lesz a 16. alkalma, hogy világbajnokságon szerepel, és a legjobb helyezést 1966-ban érte el, amikor megnyerte azt. 2018-ban a negyedik helyen végeztek, miután az elődöntőben kikaptak Horvátországtól, a rájátszás harmadik helyén pedig Belgiumtól.
Irán a selejtezőcsoport élén végzett, mindössze egyszer veszített, így kvalifikálta magát hatodik világbajnoki szereplésére. Először 1978-ban vettek részt világbajnokságon, és soha nem jutottak túl a csoportkörön.
Ez egy trükkös meccs lesz Angliának, Irán nagyon jó kontrázó csapat, de valószínű, hogy itt nyerni fognak.


Az USA automatikusan megszerezte a helyét az idei világbajnokságon, miután harmadik helyen végzett a CONCACAF selejtezőtábláján, Costa Rica előtt gólkülönbséggel, annak ellenére, hogy az utolsó selejtező mérkőzésen 2-0-ra kikapott tőle. Ez lesz az USA 11. világbajnoksága, és 2014 óta az első. A verseny legelső versenyén 1930-ban játszottak, és a 3. helyen végeztek, ami a mai napig a legjobb helyezésük.
Wales 64 év után első világbajnokságára kvalifikálta magát, miután rájátszásban 1-0-ra legyőzte Ukrajnát, miután a selejtezőcsoportban a második helyen végzett Belgium mögött. Ez a torna csak a második szereplésük lesz a világbajnokságon, először 1958-ban, amikor a negyeddöntőig jutottak.
Tippmix tippem a mérkőzésre : Ez kulcsfontosságú meccs lesz a csoportban, ahol vitathatatlanul az angolok favoritjai állnak az élen, és ennek eredményeképpen döntetlen is lehet.


Szenegál úgy kvalifikálta magát a világbajnokságra, hogy megnyerte a selejtezőcsoportját, veretlen maradt, majd 3-1-re legyőzte Egyiptomot tizenegyesekkel, miután 1-1-es döntetlent játszott a két mérkőzésen. Szenegálnak ez lesz a harmadik világbajnoksága, először 2002-ben tértek vissza, ahol a legjobb helyezésüket érték el, bejutottak a negyeddöntőbe. A második világbajnokságuk 4 éve volt, de nem tudtak kijutni a csoportból.
Hollandia a selejtezőcsoport élén végzett, csak egyszer veszített, így jutott ki a világbajnokságra. Annak ellenére, hogy ez a soron következő torna a 11., amelyen szerepeltek, még soha nem nyerték meg a világbajnokságot, legjobb helyezésük az 1974-es, 1978-as és 2010-es második lett.
Sadio Mane Szenegál sztárjátékosa, és óriási veszteség lesz, ha nem lesz a csapatban, és ezzel valószínűleg Hollandia lesz a győzelem.
TIppmix tippem a Mérkőzésre Vendég győzelmet várok
Ne feledjétek MIndennap ingyenes illetve VIp tippmix tippekkel várunk titeket a viláhbajnokság alatt is

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212373.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Kombinált fogadás

Ha egynél több mérkőzésre fogad egy szelvényen az kombinált fogadásnak nevezzük! A kombi fogadásnál a mérkőzés odszai összeszorzódnak! A kombiált fogadást csak akkor nyerheti meg ha minden tipp egyenként helyes volt!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.