Elmúlt 9.5 év összefoglalója

fönök, 2024. 02. 23.

9.5 éve tippmix tippeket adunk
Nagytétes részlegbe 3467 tippet adtunk amiből 2427nyertes tipp lett. ha valaki fix téten rakta a tippeket 100e téten 37millió ft nyert!

Napi Dupla: 3467tipp amiből 2322 nyertes Fix 100e téten 31millió nyertünk!

Interjú 

- Hogyan kezdődött a történeted?

- Gyerekkorom óta óriási focirajongó vagyok és nagyon régóta aktív fogadó. A zsebpénzemmel kezdtem, nyilván néha nyertem, többször vesztettem, mint mindenki más. Akkoriban a játék élvezete volt a fontos, hogy párszáz forinttal megfogadva olyan meccsekért is tudtam követni, amik egyébként sose néztem volna meg.

Hogy sikerült sportfogadásból sikereket elérned?

- Biztosan nyerő széria nincs. Aki ezt mondja vagy hazudik vagy nem játszott soha. csomó fogadó" ajánlgat tippeket, de a statisztikák vagy nem őt igazolják vagy olyan teljesen biztos meccseket ajánlgatnak, amik 1,02-1,1 szorzóval semmit se hoznak a fogadónak. Ha így csinálnám, tuti hatalmas veszteségeim lennének.

- De hogyan lehet ebből megélni? A szerencsejáték nem pont arról szól,hogy vesztes és a végén mindig a bank nyer?
- A tőzsdére is ugyanezt szokás mondani, aztán ott van Warren Buffet vagy éppen Soros György, akik több milliárd dollára tettek szert szert belőle. Ők nem sportra, ők árfolyamok ingadozására fogadnak. Vannak olyan modszerek rendszerek amikkel pénzt lehet csinálni sportfogadásból is.
- Mit mondhatsz el ebből?

- Mindenek alapja a a megfelelő képzés és türelem. Akármennyire is hívogató, biztos egy tipp, sohasem teszek egy lapra mindent. Sőt! Minél több felé osztom a tőkémet, annál nagyobb biztonságban vagyok. Azután bújni kell a statisztikákat - de ezek közül is tudni kell, mi releváns és mi nem, melyik pontos és melyik nem stb. A jó statisztika önbeteljesítő jóslat: ha tudod használni, ritkán ejt át. Ezen felül pedig az így összegyűjtött ötleteimet leszűröm saját információk alapján. Ismerni kell a klubokat, a játékosokat, a bajnokságokat, a klubok vezetőit, belső hierarchiáját, belső problémáit, hogy tudd, ezek mennyire fogják befolyásolni az eredményeket.

- Ez azért rengeteg munkát jelent...

- Csak mint egy sikeres bróker a tőzsdén. Én is több éve ebből élek, ráadásul nagyon jól. Minden egyes meccset megnézek, amire pénzt teszek fel, van, hogy egyszerre három négy meccset követek . Tudnom kell nem csak, hogy ki milyen formában van, de azt is, hogy mennyire erős fejben vagy mik a hátsó szándékai.

- Bunda?

- Á, sokkal hétköznapibb dolgok. Például vannak meccsek, amiket egyszerűen nem éri meg a tulajdonosnak megnyerni. Egy kisebb kupában, de akár az Európa Ligában is rengetegszer előfordult hogy direkt nem akarnak tovább jutni. Ilyenkor egy csapat, harminc százalékon fog játszani - én pedig hazaviszem a millios nyereményeket.

- ezekről az információkról honnan tudsz... hogyan tudsz ilyeneket szerezni?

- Benne vagyok a dologban évek óta aktívan játszok.

- súg neked valaki?

- Nem. Csak tudom, mit kell nézzni.


- Hány órát töltesz a meccsek nézésével, elemzésével a fogadások kiválasztásával, így ezzel az egésszel összesen?

- Napi 12-13 órát. Én ennek vagyok a függője, élvezem. És sokkal jobban keresek vele, mint ha ugyanennyit egy irodában dolgoznék.

- Ez nem a tőzsde, ahol egyszercsak minden beomolhat egyik pillanatról a másikra. Ha jól csinálod, , hogy nyerni fogsz hosszú távon. Mint a nagy pókeresek: nekik is mindegy, hogy milyen a lapjárás - hosszú távon profitálnak belőle. A probléma azokkal van, akik nem tartják be, amit írok. Mohók lesznek. Egy nap alatt akarnak több 10milliót keresni és mindent feltesznek egy lapra. Ők utána engem hibáztatnak a saját butaságuk miatt.

- Hol éri meg kiadni a tippjeidet?

- Mondom, ez nem a tőzsde. Ha más is jól jár én nem járok rosszabbul sőt öröm számomra hogy pénzt tehetek emberek zsebébe. Kérek Évi párezer forintot azért a napi 12-13 óra munkáért, amit úgy is megcsinálnék saját tippjeim kiválasztásával . De végül mindenki maga dönt, nekem hisz és a módszeremnek vagy máshova húzza az ikszet. Én csak a tippeket adom.

www.tippmesterek.hu oldalon elértitek a tippejimet mindennap tippmix tippekkel készülünk nektek!

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212845.67Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Kombinált fogadás

Ha egynél több mérkőzésre fogad egy szelvényen az kombinált fogadásnak nevezzük! A kombi fogadásnál a mérkőzés odszai összeszorzódnak! A kombiált fogadást csak akkor nyerheti meg ha minden tipp egyenként helyes volt!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.