Elmúlt 4 nap csak nyerünk! VIP tippek 8/7 szépen kezdődik a hét! ezen a héten is az 1m tiszta haszon a cél!

főnök, 2018. 05. 22.

Elmúlt 4 nap csak nyerünk! VIP tippek 8/7 szépen kezdődik a hét!  Meglesz az 1m ft tiszta haszon ezen a héten is ha igy folytatjuk! Gyere és csatlakozzatok VIP csoportunkba!

Vélemények

  • Kiss Károly 2018-06-02
    Ez az oldal is akkora egy kamu hogy az valami hihetetlen lopkodod te is össze vissza a tippeket aztán előadod magad hogy te fizettél be rá közben mástóll veszed pár ezer forintért a másik vicc amiket kiirkálsz cikkeket ennyi millio haszon annyi millio haszon hol?? hol ember?? az összes oldal hamisitja a statját te meg irkálod ki a hülyeségeket szándékosan megtéveszted az embereket.
    Válasz
  • Hopka János 2018-05-29
    Sure újra kint sajnálom a 3 elmaradt sure tippet ! 34 napra fizettem elő aki provátba felvesz 4 napig tovább kapja!
    Válasz
    • Pletli Antal 2018-05-29 szerkesztve
      A goals combo most jobban muzsikál, én arra álltam rá, szép dupla oddszok vannak... remélem marad, akkor én is maradok. :)
      Válasz
    • Soltész József 2018-05-29 szerkesztve
      Elküldtem a kérést.
      Válasz
    • Igmándi Zorán 2018-05-29
      Mi már ismerősök vagyunk Facen.írjak üzenetet?
      Válasz
    • Igmándi Zorán 2018-06-01
      Helló!Írtam Facen is neked ismerősök vagyunk ott,hogy mivel hosszabbítanom kell az előfizum szeretném előtte igénybe venni a felajánlásod a 4 plusz napot Sure tippekre.Köszönöm szépen,
      Válasz
  • Hopka János 2018-05-28 szerkesztve
    Sziasztok! Megegyezés előtt állunk a másik tippadó oldallal közösen probáljuk befizetni! Ő mondta hogy ma ne tegyük ki a tippet.! De Igérem 1 max 2 nap és mindennap reggel 11 kor ugyan ugy kint lesz! De ezt nekem is megkell beszélnem a többi tippadóval! Persze aki tagom ezt a 4 napot majd privátba kapja tovább a suregoldot! Irtam pár nap kell hogy tudjak vele tárgyalni..
    Válasz
    • Hopka János 2018-05-28
      Nyugodtan provátba bejelölhettek! https://www.facebook.com/profile.php?id=100011779837393 És ott RÁmirthattok a kommenteken nem mindig figyelem mert ugy lett le programozva hogy telefonon nem látszódik!
      Válasz
    • Terjék József 2018-05-28
      Ezt örömmel veszem, jó hogyha sikerül megegyeznetek. Mindenkinek jó. Főleg nekünk.
      Válasz
      • Sándor Lászlo 2018-05-28
        Hát még az milyen jó lenne, ha nem mindig a nyerő tippekről maradnánk le...
        Válasz
    • Nimrod 2018-05-29
      Nekem nincs Facebookom. Fel lehetne rakni ide rendesen a tippet? (eddig két nyerő napot szalasztottunk el a kavarodás miatt) Viszont örömmel látom hogy a mai WinMatchDay már felkerült.
      Válasz
  • Kiss Krisztian 2018-05-28
    Ugy latom ez a poszt is torolve lesz :)
    Válasz
  • Sándor Lászlo 2018-05-28
    Az a bosszantó az egészben, hogy végre van egy tippadó, akinek a tippjeivel nyereséget lehetne elérni, de néhány kapzsi ember miatt nem kapjuk meg rendesen a tippeket, így az a kis nyereség is elúszik amit összehozhatnánk. Szóval tényleg nem értem mi a francért nem lehet megegyezni és normálisan csinálni ezt az egészet...
    Válasz
    • Terjék József 2018-05-28
      mert van pár gerinctelen genyó ember.... ennyi és mi szívunk akik rendesen befizettük....és nem adjuk tovább. Tőlem is kérték azt mondtam nem. ennyit neked is megér...(het)
      Válasz
  • Terjék József 2018-05-28
    János szempontja is érthető,elmondta. De nem lehet mindig a gép előtt ülni és várni a tippeket (sure) Remélem gyors megoldás lesz,ha lesz mert ma még nincs sure, pedig azt vártam a többi nem sokat ér...2/3 ban hozni kell a nyerő tippeket hogy nyereséges legyen.
    Válasz
    • Nimrod 2018-05-28
      Ahogy én látom az utóbbi negyedév ping-pongozását: a másik csoportot vezető Ádám megvette a Suregoldot úgy 3 hónapja, ekkor János nyúlta le tőle egy hónapig, utána hasonló vita kerekedett mint most és János rákényszerült előfizetni, - jött is délig a napi Suregold tipp itt az oldalon. Ekkor viszont az Ádám "vette kölcsön" tippet a tagságnak úgy eladva mintha közvetlen előfizető lenne, a tagsági díjakat pedig zsebre tette. Pár nappal ezelőtt lejárt János előfizetése és a csere tippel kiugrott a szög a zsákból, mert az Ádám-féle csoport is ezt kapta "véletlenül". Ekkor az Ádám lépett és előfizetett kényszerűségből, s most nála az "aduász"... a gond az hogy én hiába fizettem elő mindkét helyre sok pénzért egy kanyi használható tippet nem kaptam ma. Oldjátok már meg valahogy! mert ezért ez így nem fair a tagság felé és szét fog előbb-utóbb esni így a rendszer. Hívjátok fel egymást telefonon és beszéljétek meg!
      Válasz
      • Novák Attila 2018-05-28
        Akkor fizessenek elő közösen
        Válasz
      • Igmándi Zorán 2018-05-28
        Csatlakozom én is az előttem szólókhoz,ez így valóban nem túl korrekt az itt lévő tagok részére.
        Válasz
      • Peter Peter 2018-05-28
        Nálad a pont Nimród, kb így megy ez régen, lopkodnak egymástól, hazudoznak össze-vissza , hitegetnek, ujjal mutogatnak egymásra mindannyian. Egyik kutya, mási eb! Mi meg szívunk! Magyarország! :)
        Válasz
        • Hopka János 2018-05-28
          3 nap miatt még nem dölt össze a világ szerintem!
          Válasz
          • Kiss Krisztian 2018-05-28
            Anyibol dol ossze, hogy a sure nullas a honapba, es a mai jott neki, vegre kicsivel pluszos lett volna....igy az egesz honap nem ert 1 forintott se.
            Válasz
            • Hopka János 2018-05-28
              VIp kombo + másik is amit kaptok össz értéke 1 misi a kettőnek..
              Válasz
    • Szanyi Krisztián 2018-05-28
      Mondjuk jó lenne ha lenne egy üzenőfal, csoport vagy esetleg telefon alkalmazás amivel tudunk kommunikálni esetleg értesítéseket kapni. Lehet, hogy csak szerintem de ez a mindíg a legutolsó hír alatt beszélgetés nem túl hatékony.
      Válasz
      • Kovács László 2018-05-28
        Szerinted miért nincs? :) Nem akarják hogy ismerjék egymást az emberek mert létrehoznának egy saját csoportot összedobják a pénzt és kész. Úgy is csak az él meg a sgoldból is aki hosszútávon tervez és nagy pénzzel rakja. Nem annyira nagy szám azért. Hoz havi 3-4 egységet mostanában. Egyébként a korrekt az lenne ha megegyeznének...
        Válasz
  • Juhász Tamás 2018-05-28
    Suregold tipp mikor lesz ma???? A tegnapit későn vettem észre ,persze hogy nyert!! Amikor meghosszabbítottam az előfizetést az volt kiírva, hogy minden nap délig kint lesz a suregold!!! Ez akkor most úgy van,hogy fizess elő, ülj egész nap a gép előtt, és a meccs előtt 10 percre megkapod a sure tippet! A többi tipp az oldalon 10,-Ft ot nem ér! A tegnapi ingyenes+vip tippeket nézve 25 % 4-ből 1 nyert átlag odds 1,50 az nagyon gáz!
    Válasz
    • Viktor Bánáti 2018-05-28
      ma nem lesz suregold úgy néz ki
      Válasz
      • Rodrigo Valenzo 2018-05-28
        szia, miért néz ki őgy, hogy ma nem lesz suregold? Kérlek írj részleteket, köszi
        Válasz
        • Szanyi Krisztián 2018-05-28
          Gondolom azért mondta mert már fél 4 van és még sehol..nekem is sikerült egyet lekésnem pedig jó óránként azért nézegetem. Én arra gondoltam, hogy János későn rakja ki, hogy ne tudják ellopni de ez csak feltételezés, nem tudom mi a valós ok.
          Válasz
        • Sándor Lászlo 2018-05-28
          Én csak azt nem értem miért nem kapunk valami értelmes magyarázatot erre a helyzetre, vagy bármilyen infót, hogy most egyáltalán mi van. Mert ez így nagyon komolytalan egy fizetős szolgáltatásért.
          Válasz
          • Lunar Rep 2018-05-28 szerkesztve
            Úgy hallottam, hogy vita kerekedett abból, hogy ki lopja kitől a suregold -ot. Emiatt az egyik csoport felfüggesztette a suregold tippek kiküldését, lehet, hogy János is, ezért nincsenek itt most ezek a tippek. Nem tudom mi lesz, de a másik csoportban azonnal kaptunk tájékoztatást erre vonatkozólag. Folyik a megegyezés, reméljük sikerrel zárul. A következtetéseket pedig mindenki vonja le maga... :(
            Válasz
    • Nimrod 2018-05-28
      Lesz ma valami azokból vajon amiért előfizettem 7000-ért? WinMatchDay pl. ? azt gondoltam János hogy valami fix forrásod van ahogy írtad ahonnan tudod biztosítani minden nap ahogyan egy előbbi postban beígérted, csak emiatt hosszabbítottam... várnék valami választ. Köszönöm. Illetve még az sem igazán tiszta hogy hetente milliókkal dobálózol a "Hírek" részben mint haszon, s egy ilyen paláver kerekedik egy 130 ezres Suregold megfinanszírozásából ami azért szerintem bőven kifutná a tagsági díjakból.
      Válasz
      • Illés Zoltán 2018-05-28
        Mondjuk ezt a részét én sem értem. De mondjuk az is igaz, hogyha mindent 100e téttel raktál az elmúlt napokban, akkor az az 1 milla nettó haszon már nem nagyon van meg (sajnos).
        Válasz
    • Hopka János 2018-05-28
      Kiszámolja 7 kombi beesett 7 feletti 42 egység free +ba 0 van volt 14 nyertes sorozat Összeségében tippjeim nem - az tuti! csak az előző hét de ez ilyen.!
      Válasz
    • Hopka János 2018-05-28
      1 hónapra bontsd le és számold ki az átlagot kombik egynek számitanak nem külön külön a rajta lévő meccsek.
      Válasz
  • Szabó József 2018-05-27
    Sziasztok, Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz, korábban lényegesen hamarabb kinnt voltak a tippek, így tudtam tervezni, ma az egyetlen nyertes tippről sikerült lemaradni, mert családi program miatt már nem tudtam figyelni az oldalt. Lehet ezen változtatni a jövőben? Üdv és köszi :)
    Válasz
  • Sándor Lászlo 2018-05-27
    Most már mindig később fog kikerülni a sure tipp? Azt mondtad suregold 11 körül küldi minden nap.
    Válasz
    • Nimrod 2018-05-27
      Ha jól látom a helyzetet nem lett újra előfizetve és mostmár nem közvetlenül kapjuk - így jöhet 18 órakkor is vagy egyáltalán nem. A gond ezzel az hogy nem erre fizettünk itt elő illetve nem tudom hogy üzleti szempontból megéri e a bizalomvesztés hosszútávon. Ezeket érdemes lenne mérlegre tenni.
      Válasz
      • Igmándi Zorán 2018-05-27
        Tisztelt Tagok!Én is csatlakozok az előttem szólókhoz.Várható még SureGold vagy már abszolút nem?
        Válasz
        • Nimrod 2018-05-27 szerkesztve
          Most rakták fel a másik csoportba ahová szintén befizettem tartaléknak, úgyhogy mindjárt felkerül ide is: Suregold - Mattersburg - LASK Linz, 2.5 felett, 17:30 --- a WinMatchDaynek örülnék még ha nem kellene itt szobroznom emiatt ha már be lett ígérve.
          Válasz
          • Hopka János 2018-05-27
            egyenlőre egyeztetek aki előtte 2 hónapig loptam tőlem majd kiderül sikerül e kiegyeznünk .
            Válasz
          • Nimrod 2018-05-27 szerkesztve
            Úgylátom hamarabb összeguberálom külföldi fórumokról... 18 órakkor kezdődött el a meccs --- WinMatchDay: Molde Fk - Ik Start, -1,1.5 Molde @2.07 (Nyert)
            Válasz
  • Rodrigo Valenzo 2018-05-26
    Sziasztok, mi a mai suregold? Mintha lattam volna kint, csak törölve lett?
    Válasz
    • Hopka János 2018-05-26
      AIk nyer csak véletlen levettem.. kiinaktiváltam..
      Válasz
      • Rodrigo Valenzo 2018-05-26
        köszi, igen megtalaltam utana
        Válasz
  • Nimrod 2018-05-26
    VIP GOALS COMBO 26.05.2018 (mai) Real Madrid - Liverpool. Over 2.5 goals. 1.50 odd Ostersund - Hacken. Over 2.0 goals. 1.44 odd Goals combo 2.16 odd lesz ma a többi?
    Válasz
  • Terjék József 2018-05-26
    Mai meccs... Vardar-Montpeiller. nem kézilabda?
    Válasz
    • Hopka János 2018-05-26
      dede kézilabda bajnokok ligája
      Válasz
  • Nimrod 2018-05-25
    János! Lesz mától Suregold ismét? Ennek függvényében hosszabbítok a VIP Gold előfizetésemen. Köszönöm válaszod.
    Válasz
  • Sándor Lászlo 2018-05-25
    Én is a sure miatt jöttem át ide egy másik csoportból, miután kiderült, hogy Te általában időben kiteszed. Pedig itt többet fizetek. Szóval nem feltétlenül fog elmenni valaki másik csoportba csak azért, mert az olcsóbban adja.
    Válasz
    • Hopka János 2018-05-25
      Én tapasztalom elég erősen! 8 helyen megjelent... kb 70% ez miatt elment mert ott olcsóbb... azt közben mindenki tőlem szedte nem hiszem hogy tegnap járt le pont mindenkinek!
      Válasz
      • Novák Attila 2018-05-25
        Írtam messengeren Neked
        Válasz
  • Vincze Krisztián 2018-05-24
    én is a sure miatt jöttem ide de ma már rá is fáztam
    Válasz
  • Novák Attila 2018-05-24
    Pedig ki volt írva ez : Eskilstuna - Gefle -1AH Hazai De most már törölve lett. Nem értem miért.
    Válasz
    • Hopka János 2018-05-24
      Hello, There is power in small wins and slow gains! This is why a long term subscriptions will help you achive your goal. To improve your life, earn money and enjoy betting just for fun, I come with a proposal for your next subscription. Subscribe for 2 whole months and you can pay, only this week , just 700 euro. When you going to get it we gonna send a replacement tip for today. Sweden: Superettan AFC Eskilstuna – Gefle IF MY SURE PICK AFC Eskilstuna -1 AH With Respect, Ronald Greene From Suregoldtips.com
      Válasz
      • Hopka János 2018-05-24
        Valszeg pót tipp mert tegnap járt le! De az elgondolkodtató hogy mindenhol a pót tipp szerepelt..... Ezek szerint 7 magyar csoport és email csoport tólem lopja... elgondolkodtató hogy érdemes e hogy előfizessek ezek után mert ez teljes mértékben kihasználás........
        Válasz
        • Kovács Péter 2018-05-24
          Egyetértek.. 2 helyen is ezenkivül ez volt a suregold tipp. SOk gyökér csak ellopja tőled és kihasznál!
          Válasz
        • Novák Attila 2018-05-24
          Remélem, hogy marad, mert én meg szerintem sokan a Sure miatt vannak itt. Tétemeléssel azért jön kissebb téttel is. Én azért jöttem ide, mert a másik csoportban mindig késve lett kirakva vagy nem is rakták már ki. Aztán láttam, hogy itt is megvan osztva. Befizettem. És azt látom, hogy Tenálad van kirakva leghamarabb. Vajon miért... De ezért is maradok itt, mert jobb odds-al tudom megtenni mint késöbb. Ki kellene szűrni valahogy azt aki(k) megosztja(k)...
          Válasz
          • Felhasználó 2018-05-24
            Törölt hozzászólás
          • Hopka János 2018-05-24
            11 kor küldi a sure 11 kor mindig kirakom...! Megtudom mutatni visszamenőleg az emailt.. Mások senki mindenki ellopja olcsóbban adja nekem meg nem éri meg befizettni 700euro 225e ft-ot.. mert nem térül meg.. MIndenki át megy az olcsóbb csoportba persze ő akaár 1000ft is árulja mert nekik teljesen mind1 mert soha nem fizetek elő...
            Válasz
            • Kiss Krisztian 2018-05-25
              Az a baj, suregold nelkul meg ennyi elofizeto se lenne szerintem. Sokan ezert vannak itt. Mar az is eleg baj hogy pont a nyero tipp eluszott ma. Igy megeri egyseges tettel tenni...a plusz 0.7 egyseg helyett minusz 1 lett. Igy hogy lehet folyamatosan rakni? Profitott termelni?
              Válasz
              • Hopka János 2018-05-25
                Nekem ezt küldte honnan tudhatnám hogy ez nem a fő tippje?
                Válasz
                • Novák Attila 2018-05-25
                  Lehet ez volt, csak szépít a statján
                  Válasz
            • Eszlinger Patrik 2018-05-26
              A cikkek szerint 1 hónap alatt több millió profit jön.Ne mondja nekem senki,hogy nem éri meg ezt a pénzt.Ha akarják úgyis ellopják,ha ezért nem akarsz hosszabbítani akkor az emberek úgyis elmennek innen.Nem azért mert máshol olcsóbb,hanem mert mire kikerül a odds szépen lemegy.
              Válasz
              • Kiss Krisztian 2018-05-26
                Ami a cikkekbe van az csak reklam. Archivumba vissza tudod nezni hogy mi hogy all igazabol.
                Válasz
    • Viktor Bánáti 2018-05-24
      a nyert finn meccs az oldalára azelőtt volt kiírva mielőtt véget ért a svéd póttip(?) ?
      Válasz
    • Sándor Lászlo 2018-05-25
      Hova volt kiírva?
      Válasz
  • Soltész József 2018-05-24
    A mai Suregold tippről sajnos lemaradtunk. FINLAND: YKKONEN Haka - KPV Kokkola Both To Score Jött is volna.Az összes többi kuka a VIP csoportban.Az ingyenes viszont jött.Ez nem a mi napunk
    Válasz
  • Kiss Krisztian 2018-05-24
    Kezd az oldal kicsit zavaros lenni, jonnek a tippado oldalak tippjei 2 napig, aztan eltunnek par napra, aztan megint jon valami uj oldal, ki tudja meddig. Kicsit ossze visszasagnak latom most...
    Válasz
    • Vincze Krisztián 2018-05-24
      most fizettem be. Én is ezt érzem...
      Válasz
      • Hopka János 2018-05-24
        Melyik tippadói tünt el? azokat hozom! AMit igértem 3 tippadó mindig kint van!
        Válasz
Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Tét

A befektetett pénzösszeg egy fogadásra!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.