Diamond részleg menetel 702000 profitnál jár! excel táblázatba!

fönök, 2024. 01. 20.

Diamond részleg menetel 702000 profitnál jár! excel táblázatba! Napi dupla 7 napja hibátlan nagytétes is remek formában van! Mindennap tippmix tippekkel készülünk nektek!

Tippmix tippek Ötletek Celta Vigo-Real Sociaded meccsre!
Hiányzók!
Ivan Villar továbbra is eltiltását tölti, és ezen a meccsen nem játszik.
Carlos Dominguez visszatér sérüléséből, és kezdhet a meccsen.
Tasos Douvakis kétszer is betalált a Celta Valencia elleni Királykupa-győzelmén ezen a héten, így biztosan versenybe szállt a Sociedad elleni rajthelyért.
Andre Silva ismét a csapattal edz, és ezen a hétvégén a kispadon léphet pályára. Umar Sadiq AFCON távolléte miatt most nagyobb szükség van a jelenlétére, mint valaha.
Martin Merlanquez továbbra is az egyetlen sérült játékos a Sociedadban.


Alex Remiro visszatér az eltiltásból a botok között, és kezdenie kell ezt a meccset.
Celta, amely öt meccse nem őrzött gólt, a Sociedad csapatával találkozik, akik úgy tűnik, kissé elsorvadnak a fények alatt, és négy La Liga meccsen nyeretlenek.
A házigazdák négy meccs óta veretlenek. Most már két ponttal lemaradnak a kieső helytól, és egy valószínűtlen győzelemmel akár a 13. helyre is emelkedhetnek a tabellán.
Úgy tűnik, hogy a Sociedadból hiányzik valami ahhoz, hogy előnyt szerezzen ellenfelével szemben a közelmúltban, amit Takefusa Kubo és Umar Sadiq jelenlegi hiánya még jobban felerősített. A Sociedad újabb döntetlenje lehet itt, mivel célja, hogy megdöntse a Celta ihletett közelmúltbeli formáját.

Vélemények

Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212845.67Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
3
1
A hét nyertese
Kisokos
Kombinált fogadás

Ha egynél több mérkőzésre fogad egy szelvényen az kombinált fogadásnak nevezzük! A kombi fogadásnál a mérkőzés odszai összeszorzódnak! A kombiált fogadást csak akkor nyerheti meg ha minden tipp egyenként helyes volt!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.