Csoportokat összegzem mi hol található!

fönök, 2019. 06. 23.

Csoportokat összegzem mi hol található! 
Nagytétesbe az énnagytétes tippemet és whalabest Tippjei (Nagyából 80e ft havonta) átlag 30/23 hoz eddig 5/5 nyertes  1 tét vissza mióta van!
Diamond whalabets tippjét illetve VIp score tippje 2 összesen kb 150e ft-ba kerül
Platinum whalabets Tippjét tartalmazza!
VIp az én tippjeimet+ új tippadó brutál kombijait (ami csak akkor van ha van elég mérkőzés)
VIp gold VIp összes tippjét+ egy két biztosabb tippet!
Nagytétesről pár szót, Aki régóta követ azt tudja ilyen hullámvölgy még nem volt, ennek egyik oka vannak fix csapatok akiket én mindig megfogadok., Sajnos olyan pech szériám van hogy az útóbbi időben a napi 4-5 mecsből (papiron jönnie kellene mert 70% felett azt a golszámot elérik Egyik például jokerit helsinki 4.5 gol felett 51ből 36szor overezett 15x underezett vagy  FLorida 35over 13 under de  akár az Ottawat is emléithetném 35over 15 underrel) sajnos a rosszat választom ki. Mert ugye papiron mindegyiknek jönnie kell és a napi3-5 mecsből csak egyet kiirinom nagyobb rizikót jelent.  Ötlet erre kiváncsi vagyok a véleményetekre hogy ha kiirnám az összes meccset amit én biztosra gondolok és statisztikailag bekellene jönnie azt tudnátok e követni vagy sem. Vagy maradjon csak az egy tipp+ whalabets tippje.

Vélemények

  • Attila Tihanyi 2019-02-04
    whalabets csal a free tippjeivel! Febr. 2-án az első tippet meccszárás után tette ki, a 2. tippet meg elbukta (Spezia-Cremonese 0:0, döntetlen/döntelen, de 2:0 lett.). Utána törölte és kitett egy olyat (Villareal-Espanyol 2,5 felett), amit már lejátszottak addigra.
    Válasz
  • Ducsai János 2019-01-25
    Helló! Szerintem maradjon az egy tipp+ whalabets. Habár mióta a kettő együtt van még sosem nyert a kettő együtt. Volna egy javaslatom! Az új tippadó 2-3 kombinált szelvényét meg kellene osztani minden fizetős csoportban aztán ha tényleg ilyen jó akkor akinek kell fizessen elő arra a csoportba amiben van.
    Válasz
    • Hopka János 2019-01-26
      Hello! Csak az archivum akkor követhetetlen lenne teljesen Minden hol ugyan azok a tippek az újak nem értenék.
      Válasz
  • Szabó József 2019-01-25
    Szia jani, Lenne egy kérdésem is A VIP tippek között szereplő Dánia - Németország az elvileg Dánia-Franciaország, nem foci, hanem kézilabda, és nem 18, hanem 17,30 a kezdés, ugye? Vagy valami teljesen másra kell gondolnom. A kiírt kezdési időket nem lehetne esetleg pontosítani, vagy elhagyni? Néha elfelejtem kontrollálni, és lemaradok meccsekről, mert más a tényleges kezdési időpont, mint ami a tippek előtt szerepel. De ez csak javaslat :) Üdv, és köszi a választ
    Válasz
    • Hopka János 2019-01-25
      Én egy ötlét mindig ezt követem ha egy mecs elment pl kedden a jokerit helsinki következő meccsét megkeresem és a dupláját megrakom overre. nekem 13 csapat fel van irva akikket igy követek. Persze ez már csak komolyabb fogadók csinálják akik sportfogadás a mindenük. Igen Kézilabda Dán Francia Hazai
      Válasz
  • Szabó József 2019-01-25
    Sziasztok, Én az egy darab tippet preferálnám, bár még csak tervezem a nagytétes előfizetést Üdv
    Válasz
  • Gombás László 2019-01-24
    Mikortól elérhető a Vip csoportokban az új tippadó kombinált fogadásai?
    Válasz
    • Hopka János 2019-01-24
      hétvégén amikor lesz kinálat akkor hozza végig
      Válasz
  • Bakó András 2019-01-24
    Ja és még egy kérdés, írtad, hogy whalebet 5/5 nyertes és 1 vissza. Ez az egy vissza mit jelent? Visszavonta a tétet, ha igen erről mi mikor kapunk infót a fogadás előtt? Vagy törölték a meccset?
    Válasz
    • Hopka János 2019-01-24
      nem nem -1ah fogadott azaz ha a hazai csapat 1 golal nyer a tét vissza kapod
      Válasz
      • Bakó András 2019-01-24
        Értem, köszönöm. Ezt a fogadási módot láttam, de soha nem tudtam mit jelent:)
        Válasz
  • Bakó András 2019-01-24
    Örülök, hogy kiírtad ezt a rendezést, és én személy szerint köszönöm is az őszinteségedet, így már jobban át lehet látni a dolgokat. Én szoktam játszani a nagytétes csoportot, eddig valóban jól jöttek, de most tényleg van egy kis hullámvölgy. Ha több tippet adsz meg és abból mi választunk, akkor az a "mi felelősségünk" , de ha csak egy tipp van megadva, az is a "mi felelősségünk", hogy megjátszuk-e, de ott te választod ki a tippet, így nagyobb a tétje neked. Részemről mindkét megoldás járható, ahogy a többség dönt. Én személy szerint örülök nagyon whalebets érkezésének, tetszik a stílusa és egyenlőre elég jónak tűnik. De egyébként tudunk valamit róla? Mióta csinálja, mennyire megbízható milyen a hosszútávú statisztikája?
    Válasz
    • Hopka János 2019-01-24
      December óta követem 10e téttel 95e hozott nekem bevált azért gondoltam megosztom veletek.
      Válasz
      • Uzelman Péter 2019-01-24
        és neki a tippjeit lehet tippmixpron is tenni?
        Válasz
    • Uzelman Péter 2019-01-25
      te hol teszed az ő tippjeit? tippmixpron?
      Válasz
Tegnapi
Heti
Havi
Összes
212240.17Egység
Összes
A nap dumája
Tuti tippmix tippet kérek, és csak azt fogadom meg
Tippmesterek
Vendég
2
1
A hét nyertese
Kisokos
Mindkét csapat szerez gólt

Két lehetőségre lehet fogadni: Igen vagy Nem. Igen: Mindkét csapat szerez gólt csak akkor nyertes a tipp. Nem: csak az egyik csapat vagy az egyik se szerez gólt.Hosszabítás nem számít bele!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására. Az adatvédelmi szabályzatunkat itt találja.